BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ!

GÜNDEM 01.08.2018 - 14:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1545+ kez okundu.
 

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ!

  Hakkari’de, PKK’lı hainlerin daha önce yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı.  EŞİNİ ZİYARETE GİTMİŞTİ  Olay, Yüksekova ilçesi Kadıköy Susat Deresi mevkiinde yaşandı. Astsubay eşi Serkan Karakaya’yı üs bölgesinde ziyarete giden Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobil, dönüş yolunda PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcıyla infilak etti. Patlamada, Nurcan Karakaya hayatını kaybetti, 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya ise ağır yaralandı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  BEBEĞİ İLE SONSUZLUĞA UĞURLANDI  Şehitler için dün sabah Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Müftü Faruk Gürbüz’ün okuduğu duanın ardından şehitlerin naaşları Sivas’ın Şarkışla ilçesine gönderildi. Anne Karakaya ve ve bebeği Mustafa Bedirhan ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 

Hakkari’de, PKK’lı hainlerin daha önce yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı. 
EŞİNİ ZİYARETE GİTMİŞTİ 
Olay, Yüksekova ilçesi Kadıköy Susat Deresi mevkiinde yaşandı. Astsubay eşi Serkan Karakaya’yı üs bölgesinde ziyarete giden Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobil, dönüş yolunda PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcıyla infilak etti. Patlamada, Nurcan Karakaya hayatını kaybetti, 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya ise ağır yaralandı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
BEBEĞİ İLE SONSUZLUĞA UĞURLANDI 
Şehitler için dün sabah Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Müftü Faruk Gürbüz’ün okuduğu duanın ardından şehitlerin naaşları Sivas’ın Şarkışla ilçesine gönderildi. Anne Karakaya ve ve bebeği Mustafa Bedirhan ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.