Beyazevler Çamlığı’nda neler oluyor?

GÜNDEM 08.08.2018 - 12:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2145+ kez okundu.
 

Beyazevler Çamlığı’nda neler oluyor?

Zihni Aldırmaz’ın Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği döneminde imara açılması planlanan ve büyük tepkilere neden olan Beyazevler Çamlığı bir kez daha tartışma konusu oldu.
42 DÖNÜMLÜK ALANI VAR Çukurova ilçesi Beyazevler mahallesindeki 42 dönümlük "Çamlık Arsası"nın imara açılmak istenmesi vatandaşlar ve sivil toplum örgütlerinin tepkisi üzerine durdurulmuştu.  KİRACILARA, “BOŞALTIN” TEBLİGATI  Adana Büyükşehir Belediyesi, çamlık alanda kazı başlattı. Çamlık içinde işletmeleri olan bazı kiracılara da “işyerlerini boşaltın” tebligatı gönderdi. Çamlığın girişi kazıldıktan sonra emniyet şeridiyle çevrildi.  BÜYÜKŞEHİR PARK MI YAPACAK?  Bazı mahalle sakinleri, bir bahaneyle çamlık alanın imara açılacağını öne sürerken, Büyükşehir Belediyesi’nin ise alanın içine park yapmak için kazı çalışması başlattığı öne sürüldü.
Zihni Aldırmaz’ın Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği döneminde imara açılması planlanan ve büyük tepkilere neden olan Beyazevler Çamlığı bir kez daha tartışma konusu oldu.

42 DÖNÜMLÜK ALANI VAR

Çukurova ilçesi Beyazevler mahallesindeki 42 dönümlük "Çamlık Arsası"nın imara açılmak istenmesi vatandaşlar ve sivil toplum örgütlerinin tepkisi üzerine durdurulmuştu. 
KİRACILARA, “BOŞALTIN” TEBLİGATI 
Adana Büyükşehir Belediyesi, çamlık alanda kazı başlattı. Çamlık içinde işletmeleri olan bazı kiracılara da “işyerlerini boşaltın” tebligatı gönderdi. Çamlığın girişi kazıldıktan sonra emniyet şeridiyle çevrildi. 
BÜYÜKŞEHİR PARK MI YAPACAK? 
Bazı mahalle sakinleri, bir bahaneyle çamlık alanın imara açılacağını öne sürerken, Büyükşehir Belediyesi’nin ise alanın içine park yapmak için kazı çalışması başlattığı öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.