BAŞKAN KARALAR’A ‘TERÖR’ TEPKİSİ

SİYASET 09.08.2018 - 16:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1296+ kez okundu.
 

BAŞKAN KARALAR’A ‘TERÖR’ TEPKİSİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seyhan Belediye Meclis Üyesi Esef Şahin, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın AK Parti’yi teröre destek vermekle suçladığını belirterek, sosyal medya hesabından Başkan Karalar’a yüklendi.
MEZHEPÇİLİK OLMAYAN BİR YÖNETİM Şahin, Karalar’ın Seyhan Belediye Meclisi’nde yaptığı “İki süreç var Türkiye’de ikisi AK parti döneminde başladı. Biri Habur, biri hendek siyaseti. Destek bu siyasal iktidarın döneminde oldu” yönündeki sözlerinin bulunduğu videoyu da facebook hesabından paylaştı. Şahin, “Bu kişi CHP’li bir belediye başkanı” diyerek başladığı paylaşımda; şunları kaydetti: “Elleri de yüreği de kara bunların ama. Son zamanların verdiği haller, Seyhanlı inşallah üzerindeki bu karabulutlardan kurtulacak. Ak, temiz, dürüst, ırkçılık, mezhepçilik, ayrımcılık yapmayan iyi bir yönetim ile yeniden ak belediyeciliğe kavuşacak inşallah.” Karalar, video görüntülerinde ayrıca, “Hiçbir devlet görevlisi teröre destek vermez hiçbir siyasi parti de vermez. Biraz vicdanı olan birinin teröre destek vereceğini asla düşünmüyorum” diyor. Bu arada, AK Partili meclis üyeleri ile Başkan Karalar arasında sözlü tartışma yaşandığı görülüyor. Şahin’in sosyal medyada paylaştığı görüntülerin ardından bazı vatandaşlar da Şahin’e destek verdi. SAKİNE AYHAN / ÖZEL HABER 
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seyhan Belediye Meclis Üyesi Esef Şahin, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın AK Parti’yi teröre destek vermekle suçladığını belirterek, sosyal medya hesabından Başkan Karalar’a yüklendi.

MEZHEPÇİLİK OLMAYAN BİR YÖNETİM

Şahin, Karalar’ın Seyhan Belediye Meclisi’nde yaptığı “İki süreç var Türkiye’de ikisi AK parti döneminde başladı. Biri Habur, biri hendek siyaseti. Destek bu siyasal iktidarın döneminde oldu” yönündeki sözlerinin bulunduğu videoyu da facebook hesabından paylaştı. Şahin, “Bu kişi CHP’li bir belediye başkanı” diyerek başladığı paylaşımda; şunları kaydetti: “Elleri de yüreği de kara bunların ama. Son zamanların verdiği haller, Seyhanlı inşallah üzerindeki bu karabulutlardan kurtulacak. Ak, temiz, dürüst, ırkçılık, mezhepçilik, ayrımcılık yapmayan iyi bir yönetim ile yeniden ak belediyeciliğe kavuşacak inşallah.”
Karalar, video görüntülerinde ayrıca, “Hiçbir devlet görevlisi teröre destek vermez hiçbir siyasi parti de vermez. Biraz vicdanı olan birinin teröre destek vereceğini asla düşünmüyorum” diyor. Bu arada, AK Partili meclis üyeleri ile Başkan Karalar arasında sözlü tartışma yaşandığı görülüyor. Şahin’in sosyal medyada paylaştığı görüntülerin ardından bazı vatandaşlar da Şahin’e destek verdi.

SAKİNE AYHAN / ÖZEL HABER 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.