Nikâh masasına oturdular

GÜNDEM 09.08.2018 - 16:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1590+ kez okundu.
 

Nikâh masasına oturdular

Gazetemiz sayfa editörü Özgül Yiğit, Caner Yüzer ile nikah masasına oturdu.
ŞAHİTLİĞİNİ HAKAN DENİZLİ YAPTI Pazar günü Vakıflar Sarayı’ndaki Meridyen düğün salonunda törenle dünya evine girecek olan Özgül Yiğit ve Caner Yüzer, düğün öncesinde resmi olarak evlendi. Özgül Yiğit’in nikâh şahitliğini gazetemiz kurucusu Hakan Denizli yaptı.  SEVDİKLERİ YALNIZ BIRAKMADI Galleria içindeki Adana Büyükşehir Belediyesi nikâh salonunda gerçekleşen törende; Özgül ve Caner Yüzer çiftini meslektaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Genç çiftin nikâh töreni renkli görüntülere sahne oldu.  TEŞEKKÜR ETTİLER Özgül ve Caner çifti imzaları attıktan sonra evlilik cüzdanlarını alıp objektiflere poz verdi. Özgül ve Caner çifti, kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti. SAKİNE AYHAN / ÖZEL HABER 
Gazetemiz sayfa editörü Özgül Yiğit, Caner Yüzer ile nikah masasına oturdu.

ŞAHİTLİĞİNİ HAKAN DENİZLİ YAPTI

Pazar günü Vakıflar Sarayı’ndaki Meridyen düğün salonunda törenle dünya evine girecek olan Özgül Yiğit ve Caner Yüzer, düğün öncesinde resmi olarak evlendi. Özgül Yiğit’in nikâh şahitliğini gazetemiz kurucusu Hakan Denizli yaptı. 
SEVDİKLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Galleria içindeki Adana Büyükşehir Belediyesi nikâh salonunda gerçekleşen törende; Özgül ve Caner Yüzer çiftini meslektaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Genç çiftin nikâh töreni renkli görüntülere sahne oldu. 
TEŞEKKÜR ETTİLER
Özgül ve Caner çifti imzaları attıktan sonra evlilik cüzdanlarını alıp objektiflere poz verdi. Özgül ve Caner çifti, kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.


SAKİNE AYHAN / ÖZEL HABER 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.