Türkiye’ye ikinci 15 Temmuz operasyonu

GÜNDEM 12.08.2018 - 18:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2380+ kez okundu.
 

Türkiye’ye ikinci 15 Temmuz operasyonu

Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, FETÖ/PYD mensupları tarafından Türkiye’yi parçalamaya yönelik 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin, küresel finans operasyonu ile tekrar denendiğini belirterek, “Bu ve buna benzer yapılacak eylemlere millet olarak birlik ve beraberliğimizi koruyarak cevap vermeliyiz” dedi.
Saygılı, yaptığı açıklamada,  başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, hükümetimizi, yüce Meclisi ve milli iradeyi hedef alan 15 Temmuz hain darbe girişiminin, milletin desteği, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Polis Teşkilatı’nın değerli mensuplarının gayretiyle büyük bir kahramanlık destanı yazılarak önlendiğini anımsattı.   Türkiye’yi her dönem hedef alan terör saldırılarının bundan sonra da devam edeceğini belirten Saygılı, “Ülkemizin kalkınmasını ve güçlenmesini istemeyen dış güçler, hain saldırılarını sürdürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir komuta zinciri dışında, çeşitli sınıflardan ve rütbelerden Fethullahçı Terör Örgütüüyelerinin başaramadığıülkemizi parçalama projesi, şimdi de küresel finans operasyonu ile tekrar deneniyor” ifadelerini kullandı.     Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçilmesiyle birlikte Türkiye’nin geleceğe daha emin adımlarla yürüdüğünü bildiren Saygılı, açıklamasında şunları kaydetti:   “Dünya yeniden şekilleniyor. Kartlar yeniden karılıyor, yeni eksenler kuruluyor, Türkiye kendi eksenini kendi çiziyor. Yeni kurulan dünya ekseninde Türkiye daha güçlü bir şekilde yerini alıyor. Öncelikle böyle önemli bir coğrafyaya sahip olmamız, her türlü geçişlerin üzerinde ve kavşağındaki bu bölgede güçlü olmamız istenmiyor. Bunun farkında olarak; birlik ve beraberliğimizi arttırarak yeni yatırımlar yapmak, daha çok üretmek, bilimin ışığında üretimlerimize Ar-Ge ve inovasyon bilgilerini ekleyip yüksek katma değerli ürünleri yeni pazarlara ulaştırmak zorundayız. Her kriz yeni fırsatlar yeni ufuklar doğurur. Bizler bunu fırsata çevirmeli, koşar adım ihracata yüklenmeliyiz.”  
Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, FETÖ/PYD mensupları tarafından Türkiye’yi parçalamaya yönelik 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin, küresel finans operasyonu ile tekrar denendiğini belirterek, “Bu ve buna benzer yapılacak eylemlere millet olarak birlik ve beraberliğimizi koruyarak cevap vermeliyiz” dedi.

Saygılı, yaptığı açıklamada,  başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, hükümetimizi, yüce Meclisi ve milli iradeyi hedef alan 15 Temmuz hain darbe girişiminin, milletin desteği, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Polis Teşkilatı’nın değerli mensuplarının gayretiyle büyük bir kahramanlık destanı yazılarak önlendiğini anımsattı.

 

Türkiye’yi her dönem hedef alan terör saldırılarının bundan sonra da devam edeceğini belirten Saygılı, “Ülkemizin kalkınmasını ve güçlenmesini istemeyen dış güçler, hain saldırılarını sürdürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir komuta zinciri dışında, çeşitli sınıflardan ve rütbelerden Fethullahçı Terör Örgütüüyelerinin başaramadığıülkemizi parçalama projesi, şimdi de küresel finans operasyonu ile tekrar deneniyor” ifadelerini kullandı.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçilmesiyle birlikte Türkiye’nin geleceğe daha emin adımlarla yürüdüğünü bildiren Saygılı, açıklamasında şunları kaydetti:

 

“Dünya yeniden şekilleniyor. Kartlar yeniden karılıyor, yeni eksenler kuruluyor, Türkiye kendi eksenini kendi çiziyor. Yeni kurulan dünya ekseninde Türkiye daha güçlü bir şekilde yerini alıyor. Öncelikle böyle önemli bir coğrafyaya sahip olmamız, her türlü geçişlerin üzerinde ve kavşağındaki bu bölgede güçlü olmamız istenmiyor. Bunun farkında olarak; birlik ve beraberliğimizi arttırarak yeni yatırımlar yapmak, daha çok üretmek, bilimin ışığında üretimlerimize Ar-Ge ve inovasyon bilgilerini ekleyip yüksek katma değerli ürünleri yeni pazarlara ulaştırmak zorundayız. Her kriz yeni fırsatlar yeni ufuklar doğurur. Bizler bunu fırsata çevirmeli, koşar adım ihracata yüklenmeliyiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.