BİR AİLE YOK OLDU

GÜNDEM 12.08.2018 - 19:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3021+ kez okundu.
 

BİR AİLE YOK OLDU

Adana’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında bir aileden 4 kişi hayatını kaybetti.
O KANAL 4 KİŞİYE MEZAR OLDU Adana Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan  45 yaşındaki Ahmet Kelleci’nin kullandığı 40 AJ 145 plakalı otomobil, Yüreğir ilçesi Karacaoğlan mahallesinde kanala uçtu. Kazada sürücü Kelleci ile eşi Solmaz çocukları Ecrin ile Mehmet Efe hayatını kaybetti.  ANNE VE KIZI HASTANEDE CAN VERDİ Yumurtalık’ta denize giden ve dönüş sırasında kaza geçiren aileyi yol işlek olmadığından kanalın içinde uzun süre kimse görmedi. Tesadüfen otomobili görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Otomobilden yaralı çıkarılan anne ile kızı hastanede can verdi.  ÇATALAN KÖPRÜSÜNDE KAZA: 1 ÖLÜ Çatalan köprüsünde meydana gelen feci kazada ise 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Çukurova ilçesindeki Çatalan köprüsü civarında gece geç saatlerde Funda Gül Elyiğit'in kullandığı 01 EMF 87 plakalı otomobil, kontrol çıkarak devrildi.  FULYA GÜL ERYİĞİT KURTARILAMADI Olay yerine gelen ambulanslarla yaralı 3 kişi Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sürücü Fulya Gül Eryiğit ise kurtarılamadı. Elyiğit’in acı haberini bazı arkadaşları sosyal medyadan paylaştı.
Adana’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında bir aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

O KANAL 4 KİŞİYE MEZAR OLDU

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan  45 yaşındaki Ahmet Kelleci’nin kullandığı 40 AJ 145 plakalı otomobil, Yüreğir ilçesi Karacaoğlan mahallesinde kanala uçtu. Kazada sürücü Kelleci ile eşi Solmaz çocukları Ecrin ile Mehmet Efe hayatını kaybetti. 
ANNE VE KIZI HASTANEDE CAN VERDİ
Yumurtalık’ta denize giden ve dönüş sırasında kaza geçiren aileyi yol işlek olmadığından kanalın içinde uzun süre kimse görmedi. Tesadüfen otomobili görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Otomobilden yaralı çıkarılan anne ile kızı hastanede can verdi. 
ÇATALAN KÖPRÜSÜNDE KAZA: 1 ÖLÜ
Çatalan köprüsünde meydana gelen feci kazada ise 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Çukurova ilçesindeki Çatalan köprüsü civarında gece geç saatlerde Funda Gül Elyiğit'in kullandığı 01 EMF 87 plakalı otomobil, kontrol çıkarak devrildi. 
FULYA GÜL ERYİĞİT KURTARILAMADI
Olay yerine gelen ambulanslarla yaralı 3 kişi Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sürücü Fulya Gül Eryiğit ise kurtarılamadı. Elyiğit’in acı haberini bazı arkadaşları sosyal medyadan paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.