İYİ Kİ DOĞDUN FUNDA!

GÜNDEM 14.08.2018 - 16:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1838+ kez okundu.
 

İYİ Kİ DOĞDUN FUNDA!

Adana’nın tanınmış emlakçılarından Mustafa Çetin, güzellik uzmanı eşi Funda Çetin’e doğum günü sürprizi yaptı.  Seyhan Oteli havuzbaşında, aile dostlarıyla yemekte bir araya gelen Mustafa Çetin, bu sırada bir doğum günü pastası getirtti. Eşinin doğum gününü unutmayan başarılı iş adamının sürprizi Funda Çetin’e büyük sevinç yaşattı. Kendisi için özel tasarlanan doğum günü pastasının üzerindeki mumu üfleyip yeni yaşına giren Fundan Çetin’i eşi Mustafa Çetin öperek kutladı. Aile dostları da “İyi ki varsın Funda” diyerek yeni yaşının mutluluk, huzur ve başarı getirmesi temennisinde bulundu.  Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’nin de olduğu doğum gününde; eşinin sürprizinden dolayı büyük mutluluk yaşadığı gözlerinden belli olan Funda Çetin, “Her şey için teşekkür ederim. Hep birlikte en iyi yıllar yaşayalım” dedi.

Adana’nın tanınmış emlakçılarından Mustafa Çetin, güzellik uzmanı eşi Funda Çetin’e doğum günü sürprizi yaptı. 
Seyhan Oteli havuzbaşında, aile dostlarıyla yemekte bir araya gelen Mustafa Çetin, bu sırada bir doğum günü pastası getirtti. Eşinin doğum gününü unutmayan başarılı iş adamının sürprizi Funda Çetin’e büyük sevinç yaşattı. Kendisi için özel tasarlanan doğum günü pastasının üzerindeki mumu üfleyip yeni yaşına giren Fundan Çetin’i eşi Mustafa Çetin öperek kutladı. Aile dostları da “İyi ki varsın Funda” diyerek yeni yaşının mutluluk, huzur ve başarı getirmesi temennisinde bulundu. 
Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’nin de olduğu doğum gününde; eşinin sürprizinden dolayı büyük mutluluk yaşadığı gözlerinden belli olan Funda Çetin, “Her şey için teşekkür ederim. Hep birlikte en iyi yıllar yaşayalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.