“Güzel günlere hep birlikte, inanarak yürüyelim”

GÜNDEM 25.08.2018 - 17:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1701+ kez okundu.
 

“Güzel günlere hep birlikte, inanarak yürüyelim”

CHP Adana İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenini partililerin katılımıyla coşku içinde gerçekleşti
  ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü’ndeki bayramlaşma töreni yoğun katılımla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Birlik, beraberlik mesajları veren İl Başkanı Av. Emrah Kozay, Türkiye’ye ve dünyaya barış, kardeşlik, huzur getirmesi dileğiyle İslam aleminin kurban bayramını kutladı. YOĞUN VE COŞKULU KATILIM CHP Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 26.Dönem Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, belediye meclis üyeleri, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları ile yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve partililerin yoğun katılımıyla coşku içinde gerçekleşti. AV.KOZAY’DAN BİRLİK, BERABERLİK ÇAĞRISI İl Başkanı Av.Emrah Kozay, bayramların birleştirici, bütünleştirici yönlerine vurgu yaptığı konuşmasında bayramlardaki hoşgörü ortamının yaşamın her anında hakim olması temennisinde bulundu. Kırgınlıkların, küslüklerin sonlandırılması için bayramların iyi bir fırsat olduğuna dikkat çeken Av.Kozay, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. “GÜZEL GÜNLERE HEP BİRLİKTE, İNANARAK YÜRÜYELİM” Av.Kozay, “Gelin canlar, el ele, yürek yüreğe olalım. Bu bayramda sarılıp kucaklaşalım. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Güzel günlere hep birlikte, inanarak yürüyelim. Küslükleri, dargınlıkları bitirelim. Huzur, barış ve mutluluk dolu bayramları hep birlikte yaşayalım. Yaşamın her anının bayram tadında geçmesi, ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik, huzur getirmesi dileğiyle tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.  
CHP Adana İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenini partililerin katılımıyla coşku içinde gerçekleşti

 

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü’ndeki bayramlaşma töreni yoğun katılımla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Birlik, beraberlik mesajları veren İl Başkanı Av. Emrah Kozay, Türkiye’ye ve dünyaya barış, kardeşlik, huzur getirmesi dileğiyle İslam aleminin kurban bayramını kutladı.

YOĞUN VE COŞKULU KATILIM

CHP Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 26.Dönem Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, belediye meclis üyeleri, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları ile yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve partililerin yoğun katılımıyla coşku içinde gerçekleşti.

AV.KOZAY’DAN BİRLİK, BERABERLİK ÇAĞRISI

İl Başkanı Av.Emrah Kozay, bayramların birleştirici, bütünleştirici yönlerine vurgu yaptığı konuşmasında bayramlardaki hoşgörü ortamının yaşamın her anında hakim olması temennisinde bulundu. Kırgınlıkların, küslüklerin sonlandırılması için bayramların iyi bir fırsat olduğuna dikkat çeken Av.Kozay, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

“GÜZEL GÜNLERE HEP BİRLİKTE, İNANARAK YÜRÜYELİM”

Av.Kozay, “Gelin canlar, el ele, yürek yüreğe olalım. Bu bayramda sarılıp kucaklaşalım. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Güzel günlere hep birlikte, inanarak yürüyelim. Küslükleri, dargınlıkları bitirelim. Huzur, barış ve mutluluk dolu bayramları hep birlikte yaşayalım. Yaşamın her anının bayram tadında geçmesi, ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik, huzur getirmesi dileğiyle tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.