Gürer, Bayramda da Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Etti

GÜNDEM 25.08.2018 - 17:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1718+ kez okundu.
 

Gürer, Bayramda da Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Etti

  CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, bayram sürecinde de ziyaretlerine devam etti. 24 Haziran seçimlerinin ardından iki ayda 35 köy ve kasabayı ziyaret eden Gürer, Bor ilçesine bağlı Balcı (cücü) köyü ile Altunhisar merkezde bulunan esnaf ve kahvehanelerinin yanı sıra Yeşilyurt köyü  ve Hasandağı Ulukışla köyünü ziyaret etti.   Bayramlaşmaların ardından yurttaşlarla yapılan sohbetlerde ekonomik sıkıntıların büyüdüğüne dikkat çeken Gürer, köylerin kalkınması ve üretimin artmadan  ülkenin sorunlardan çıkmasının mümkün olmadığına değindi. Eğitimde yaşanan sorunlara değinen Gürer, tarımda da sıkıntıların arttığını ifade ederek köyden kente göçün artacağı bir süreç kendi kendine yeter iken ithale mahkum edilen ülkemizde sorunları katlayabilir” dedi.   CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ziyaret ettiği köylerde ülke sorunları yanında yerel sorunlara da değindi. Yeşilyurt köyünde köyün tarihi dokusuna değinen Gürer Niğde ile ilgili yazdığı kitapta Yeşilyurt’a geniş yer verdiğini belirtti. Gürer, Yeşilyurt köyü tarihi alanlarıyla yerli ve yabancı turizme kazandırılmalı. Yeşilyurt tarihi değerleri olan bir yerleşim birimimiz. Bölgede bulunan mağaralar, mağaraların altındaki yer altı şehri, kale, kral mezarları turizme kazandırılmalı” dedi.   CHP’NİN DİKİLİ AĞACI ÇOK CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, toplum üzerinde algı oyunuyla cumhuriyeti kuran partinin haksızlığa uğratıldığını söyledi. Gürer, “Bu ülke için emperyalizme karşı mücadele eden, özde milliyetçi parti Cumhuriyet Halk Partisidir. İşbirlikçilerin peşine takılanların iftiraları ile CHP yaftalanıyor. Serv Anlaşmasıyla emperyalizme uşaklık edenler, Anadolu direnişiyle bu halkı özgürlüğe kavuşturmuş Cumhuriyet Halk Partisine iftira atıyorlar” dedi.   CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Cumhuriyet Halk Partisi Niğde’nin ihtiyacı olan yatırımları tek parti döneminde sağlamıştır. Niğde’ye tren CHP zamanında gelmiştir. Elektrik, okul, yol, baraj ve fabrikayı Niğde CHP sayesinde görmüştür. Buna rağmen AKP 16 yıldır bu ilin insanlarına gerçek anlamda iş  olanağı yaratmamıştır. Kent gelişmesine katkı sunacak hiçbir yatırım yapmamıştır” dedi.   CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in ziyaretlerinde, Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ve Altunhisar İlçe Başkanı Sedat Kayan yer aldı.  

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, bayram sürecinde de ziyaretlerine devam etti. 24 Haziran seçimlerinin ardından iki ayda 35 köy ve kasabayı ziyaret eden Gürer, Bor ilçesine bağlı Balcı (cücü) köyü ile Altunhisar merkezde bulunan esnaf ve kahvehanelerinin yanı sıra Yeşilyurt köyü  ve Hasandağı Ulukışla köyünü ziyaret etti.

 

Bayramlaşmaların ardından yurttaşlarla yapılan sohbetlerde ekonomik sıkıntıların büyüdüğüne dikkat çeken Gürer, köylerin kalkınması ve üretimin artmadan  ülkenin sorunlardan çıkmasının mümkün olmadığına değindi. Eğitimde yaşanan sorunlara değinen Gürer, tarımda da sıkıntıların arttığını ifade ederek köyden kente göçün artacağı bir süreç kendi kendine yeter iken ithale mahkum edilen ülkemizde sorunları katlayabilir” dedi.

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ziyaret ettiği köylerde ülke sorunları yanında yerel sorunlara da değindi. Yeşilyurt köyünde köyün tarihi dokusuna değinen Gürer Niğde ile ilgili yazdığı kitapta Yeşilyurt’a geniş yer verdiğini belirtti. Gürer, Yeşilyurt köyü tarihi alanlarıyla yerli ve yabancı turizme kazandırılmalı. Yeşilyurt tarihi değerleri olan bir yerleşim birimimiz. Bölgede bulunan mağaralar, mağaraların altındaki yer altı şehri, kale, kral mezarları turizme kazandırılmalı” dedi.

 

CHP’NİN DİKİLİ AĞACI ÇOK

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, toplum üzerinde algı oyunuyla cumhuriyeti kuran partinin haksızlığa uğratıldığını söyledi. Gürer, “Bu ülke için emperyalizme karşı mücadele eden, özde milliyetçi parti Cumhuriyet Halk Partisidir. İşbirlikçilerin peşine takılanların iftiraları ile CHP yaftalanıyor. Serv Anlaşmasıyla emperyalizme uşaklık edenler, Anadolu direnişiyle bu halkı özgürlüğe kavuşturmuş Cumhuriyet Halk Partisine iftira atıyorlar” dedi.

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Cumhuriyet Halk Partisi Niğde’nin ihtiyacı olan yatırımları tek parti döneminde sağlamıştır. Niğde’ye tren CHP zamanında gelmiştir. Elektrik, okul, yol, baraj ve fabrikayı Niğde CHP sayesinde görmüştür. Buna rağmen AKP 16 yıldır bu ilin insanlarına gerçek anlamda iş  olanağı yaratmamıştır. Kent gelişmesine katkı sunacak hiçbir yatırım yapmamıştır” dedi.

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in ziyaretlerinde, Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ve Altunhisar İlçe Başkanı Sedat Kayan yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.