YZO’dan Yüreğir Kaymakamı Genel’e veda kahvaltısı

GÜNDEM 06.09.2018 - 14:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2205+ kez okundu.
 

YZO’dan Yüreğir Kaymakamı Genel’e veda kahvaltısı

 Yüreğir Ziraat Odası (YZO) Yönetim Kurulu, İzmir’in Bornova İlçesine atanan Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’e veda kahvaltısı düzenledi. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, YZO bahçesinde düzenlenen kahvaltıda,  görevini, Bornova Kaymakamı olarak sürdürecek olan Fatih Genel’e, başarılar diledi. Kaymakam Genel’e, çiftçilerin sorunlarının çözümü konusundaki destekleri nedeniyle teşekkür eden Doğan, “Sayın Kaymakamımız Fatih Genel, tarım alanlarındaki verimliliğin arttırılmasına yönelik çalışmalar konusunda büyük titizlik göstermiştir. İlçemizde göreve başlayacak yeni Kaymakamımızın da aynı duyarlılıkla hareket edeceğinden kuşkumuz yok” dedi. Kaymakam Fatih Genel de, Adana’nın doğal lezzetleriyle dolu kahvaltı sofrası için Mehmet Akın Doğan ve YZO Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Görev sürem boyunca tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız, belediyemiz, güvenlik birimlerimiz ve sivil toplum örgütlerimizin temsilcileriyle koordineli çalışmış olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum” ifadelerini kullandı

 Yüreğir Ziraat Odası (YZO) Yönetim Kurulu, İzmir’in Bornova İlçesine atanan Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’e veda kahvaltısı düzenledi.

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, YZO bahçesinde düzenlenen kahvaltıda,  görevini, Bornova Kaymakamı olarak sürdürecek olan Fatih Genel’e, başarılar diledi.

Kaymakam Genel’e, çiftçilerin sorunlarının çözümü konusundaki destekleri nedeniyle teşekkür eden Doğan, “Sayın Kaymakamımız Fatih Genel, tarım alanlarındaki verimliliğin arttırılmasına yönelik çalışmalar konusunda büyük titizlik göstermiştir. İlçemizde göreve başlayacak yeni Kaymakamımızın da aynı duyarlılıkla hareket edeceğinden kuşkumuz yok” dedi.

Kaymakam Fatih Genel de, Adana’nın doğal lezzetleriyle dolu kahvaltı sofrası için Mehmet Akın Doğan ve YZO Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Görev sürem boyunca tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız, belediyemiz, güvenlik birimlerimiz ve sivil toplum örgütlerimizin temsilcileriyle koordineli çalışmış olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.