14 renk seçeneğiyle sorunsuz yazı deneyimi

GÜNDEM 08.09.2018 - 12:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2645+ kez okundu.
 

14 renk seçeneğiyle sorunsuz yazı deneyimi

  Papermate Inkjoy Gel kalemlerle okulda yazı vakitleri eğlenceye dönüşüyor. İnsan sağlığına zarar vermeyen yapısı ve çabuk kuruyan özel mürekkebi nedeniyle tercih edilen Inkjoy Gel serisi, 14 renk seçeneğiyle hem hayalleri hem keyifli yazı deneyimini hem de kaliteyi iç içe sunuyor.   Yeni eğitim-öğretim hayatının başlamasıyla yumuşak ve akıcı yazı keyfinin yanına enerji ekleniyor ve ortaya Papermate’in Inkjoy Gel kalemleri çıkıyor. 14 farklı renk seçeneğiyle her zevke hitap eden kalemler insan sağlığına zararlı maddeler içermediği gibi çabuk kuruyan özel mürekkebiyle de öğrencilere her zaman güven veriyor, onlara zaman kazandırmak bir yana zamanın ta kendisine hükmediyor. Ödev, sunum veya proje hazırlarken rahatlıkla kullanılan Inkjoy Gel kalemler, günlük yazı alanının asla vazgeçilmeyen markalarından Papermate’in eşsiz bir ürünü.   Yazı yarım kalmayacak Modernizmin sağlık ve kaliteyle bir araya gelmesi sonucu ortaya çıkan Inkjoy Gel kalemlerle rahat ve sorunsuz şekilde yazma isteği gerçekleşiyor. Jel kalemlerin uzun sürede kurumasından dolayı mürekkebin yüzey üzerinde dağılması sorunu Papermate Inkjoy Gel ile minimum seviyeye iniyor. Böylece proje çalışmaları, yazılar yarım kalmıyor, enerji sorunsuzca akmaya devam ediyor. Papermate Inkjoy Gel Kalemler, KDV dahil 11,30 TL'den alıcılarını bekliyor.   Editöre Not: ABD’li Newell Brands çatısı altında bulunan ve günlük yazı kalemi grubunun lider markaları arasında yer alan Papermate, 1940 yılında Patrick J. Frawley’in tükenmez kalem parçaları üreten bir fabrikayı satın almasıyla hayata geçti. 1949 yılında devrim olarak nitelendirilen çabuk kuruyan mürekkep sistemini geliştirilmesiyle bu adı alan marka, yazıyı keyfe dönüştüren geniş bir ürün gamıyla tüketicilere hizmet veriyor.

 

Papermate Inkjoy Gel kalemlerle okulda yazı vakitleri eğlenceye dönüşüyor. İnsan sağlığına zarar vermeyen yapısı ve çabuk kuruyan özel mürekkebi nedeniyle tercih edilen Inkjoy Gel serisi, 14 renk seçeneğiyle hem hayalleri hem keyifli yazı deneyimini hem de kaliteyi iç içe sunuyor.

 

Yeni eğitim-öğretim hayatının başlamasıyla yumuşak ve akıcı yazı keyfinin yanına enerji ekleniyor ve ortaya Papermate’in Inkjoy Gel kalemleri çıkıyor. 14 farklı renk seçeneğiyle her zevke hitap eden kalemler insan sağlığına zararlı maddeler içermediği gibi çabuk kuruyan özel mürekkebiyle de öğrencilere her zaman güven veriyor, onlara zaman kazandırmak bir yana zamanın ta kendisine hükmediyor. Ödev, sunum veya proje hazırlarken rahatlıkla kullanılan Inkjoy Gel kalemler, günlük yazı alanının asla vazgeçilmeyen markalarından Papermate’in eşsiz bir ürünü.

 

Yazı yarım kalmayacak

Modernizmin sağlık ve kaliteyle bir araya gelmesi sonucu ortaya çıkan Inkjoy Gel kalemlerle rahat ve sorunsuz şekilde yazma isteği gerçekleşiyor. Jel kalemlerin uzun sürede kurumasından dolayı mürekkebin yüzey üzerinde dağılması sorunu Papermate Inkjoy Gel ile minimum seviyeye iniyor. Böylece proje çalışmaları, yazılar yarım kalmıyor, enerji sorunsuzca akmaya devam ediyor. Papermate Inkjoy Gel Kalemler, KDV dahil 11,30 TL'den alıcılarını bekliyor.

 

Editöre Not: ABD’li Newell Brands çatısı altında bulunan ve günlük yazı kalemi grubunun lider markaları arasında yer alan Papermate, 1940 yılında Patrick J. Frawley’in tükenmez kalem parçaları üreten bir fabrikayı satın almasıyla hayata geçti. 1949 yılında devrim olarak nitelendirilen çabuk kuruyan mürekkep sistemini geliştirilmesiyle bu adı alan marka, yazıyı keyfe dönüştüren geniş bir ürün gamıyla tüketicilere hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.