Avukat Korkmaz reklamımızı yaptı

GÜNDEM 16.09.2018 - 17:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3010+ kez okundu.
 

Avukat Korkmaz reklamımızı yaptı

  CHP Sarıçam İlçe Kongresi’nde Celal Güven ile yarışan Avukat İsmail Korkmaz’ın Sarıçam Danışma Kurulu’nda gazetemizi hedef aldığı öne sürüldü. KARALAR’A MESAJ MI?  “Ayhan Barut rezalet çıkardı” başlıklı haberimizi gösterip Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a dönerek “Bakın bunlar hep sizi eleştiriyor. Gazete de gazete olsa” dediği öne sürülen İsmail Korkmaz, daha önce Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e yakın bir isimken, acaba Karalar’a yakınlaşma mesajı vermek için mi böyle  bir tavır sergiledi?  AYHAN BARUT BİLE CEVAP VERMEZKEN DERDİ NE?  Milletvekili Ayhan Barut’un Sarıçam İlçe Örgütü ziyaretinde toplanan kalabalığı beğenmediği için İlçe Başkanı Celal Güven’le tartışması gazetemizde manşet haber oldu. Barut, bunu yalanlamayıp haberimize cevap vermezken, Avukat İsmail Korkmaz’ın Danışma kurulunda gazetemizi hedef alması anlaşılır gibi değil.  GÖRÜNTÜ VE FOTOĞRAFLARI SERVİS EDEN KİMDİ? Şimdi Avukat İsmail Korkmaz’a soruyoruz; CHP Sarıçam ilçe başkan adayı olduğunda Seyhan Belediyesi araçlarıyla delege taşınmasının fotoğraf ve görüntülerini servis eden kimdi? Madem gazetemiz gazete değil, o halde niye gazetemizi Danışma kurulunda ortaya koyup tepki gösteriyorsun? Ayrıca reklamımızı yaptığı için de kendisine teşekkür ediyoruz.

 


CHP Sarıçam İlçe Kongresi’nde Celal Güven ile yarışan Avukat İsmail Korkmaz’ın Sarıçam Danışma Kurulu’nda gazetemizi hedef aldığı öne sürüldü.
KARALAR’A MESAJ MI? 
“Ayhan Barut rezalet çıkardı” başlıklı haberimizi gösterip Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a dönerek “Bakın bunlar hep sizi eleştiriyor. Gazete de gazete olsa” dediği öne sürülen İsmail Korkmaz, daha önce Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e yakın bir isimken, acaba Karalar’a yakınlaşma mesajı vermek için mi böyle  bir tavır sergiledi? 
AYHAN BARUT BİLE CEVAP VERMEZKEN DERDİ NE? 
Milletvekili Ayhan Barut’un Sarıçam İlçe Örgütü ziyaretinde toplanan kalabalığı beğenmediği için İlçe Başkanı Celal Güven’le tartışması gazetemizde manşet haber oldu. Barut, bunu yalanlamayıp haberimize cevap vermezken, Avukat İsmail Korkmaz’ın Danışma kurulunda gazetemizi hedef alması anlaşılır gibi değil. 
GÖRÜNTÜ VE FOTOĞRAFLARI SERVİS EDEN KİMDİ?
Şimdi Avukat İsmail Korkmaz’a soruyoruz; CHP Sarıçam ilçe başkan adayı olduğunda Seyhan Belediyesi araçlarıyla delege taşınmasının fotoğraf ve görüntülerini servis eden kimdi? Madem gazetemiz gazete değil, o halde niye gazetemizi Danışma kurulunda ortaya koyup tepki gösteriyorsun? Ayrıca reklamımızı yaptığı için de kendisine teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.