MHP’Lİ İSMAİL AYDIN EGEMEN’İ ZİYARET ETTİ

SİYASET 01.10.2018 - 17:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1860+ kez okundu.
 

MHP’Lİ İSMAİL AYDIN EGEMEN’İ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Aydın, “Partimin aday göstermesi halinde kazanacağıma olan inancım tam, kararı halk verir” dedi.  Aydın, gazetemizi ziyaret ederek, Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Yıldız ile bir süre görüştü. Aydın, uzun yıllar Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ile birlikte çalıştığını hatırlatarak, ili bir uçtan diğerine gezdiğini ve yol yapım çalışmalarında büyük katkısı olduğunu söyledi. Çukurova için büyük projeleri olduğunu kaydeden MHP adayı Aydın, özel bir şirket tarafından Çukurova ilçesine yönelik yapılan ve işadamı Ali Uğur Akbaş, Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Mete Şahin’in de aralarında olduğu isimlerle yapılan ankette; ilk sırada çıktığını bildirdi. Aydın, “Sayın Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile görüştüm, bana git çalış dedi. Partimin daha iyi yerlere gelmesi için büyük mücadele veriyorum.  Önümüzdeki günlerde açıklanacak adaylar içinde yer almak için gece gündüz gayretim sürüyor. Çukurova’da iyi işler yapacağıma inancım tam” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Aydın, “Partimin aday göstermesi halinde kazanacağıma olan inancım tam, kararı halk verir” dedi. 

Aydın, gazetemizi ziyaret ederek, Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Yıldız ile bir süre görüştü. Aydın, uzun yıllar Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ile birlikte çalıştığını hatırlatarak, ili bir uçtan diğerine gezdiğini ve yol yapım çalışmalarında büyük katkısı olduğunu söyledi. Çukurova için büyük projeleri olduğunu kaydeden MHP adayı Aydın, özel bir şirket tarafından Çukurova ilçesine yönelik yapılan ve işadamı Ali Uğur Akbaş, Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Mete Şahin’in de aralarında olduğu isimlerle yapılan ankette; ilk sırada çıktığını bildirdi. Aydın, “Sayın Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile görüştüm, bana git çalış dedi. Partimin daha iyi yerlere gelmesi için büyük mücadele veriyorum.  Önümüzdeki günlerde açıklanacak adaylar içinde yer almak için gece gündüz gayretim sürüyor. Çukurova’da iyi işler yapacağıma inancım tam” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.