İNÖNÜ PARKI’NDA AF EYLEMİ

GÜNDEM 10.10.2018 - 16:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2242+ kez okundu.
 

İNÖNÜ PARKI’NDA AF EYLEMİ

  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gündeme getirdiği af konusuna Adana’da bir grup destek verdi. Cezaevinde yakınları olan vatandaşlar, İnönü Parkı’nda açıklama yaptı.  Kader mahkumlarının ailelerini Gül Özel organize ederken, açıklamayı Ebru Taştan yaptı. Taştan, “Sayın Bahçeli, 12 Mayıs 2018 tarihinde Af çağrısını kader mahkumu çizgisinde bizzat yapmıştır. Fakat bugünkü taslakta kapsam dışı tutulan maddeler birçok yuva için yaradır. Ağır tahrik altında yapılan suçların da mevcut olduğunu ve devletimizin bu hususu da unutmamasını ve bir çare bulmasını arz ederiz” dedi.  Taştan, şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ve ardından tüm siyasi partilerin de desteklerinden umutlu olduğumuzu bildirmek isteriz. Amacımız mağdur yaratmak değil mağduriyetimizi bildirmektir. Unutmayalım ki affetmek Allah’a, vatandaşına şans vermek de devlet erkanlarına düşen bir tutumdur. Söz konusu olan infazda iyileştirmenin ivedilikle çözüleceğine inancımız ve güvenimiz sonsuzdur.” Öte yandan eylem sırasında bir mahkum yakını fenalık geçirdi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gündeme getirdiği af konusuna Adana’da bir grup destek verdi. Cezaevinde yakınları olan vatandaşlar, İnönü Parkı’nda açıklama yaptı. 
Kader mahkumlarının ailelerini Gül Özel organize ederken, açıklamayı Ebru Taştan yaptı. Taştan, “Sayın Bahçeli, 12 Mayıs 2018 tarihinde Af çağrısını kader mahkumu çizgisinde bizzat yapmıştır. Fakat bugünkü taslakta kapsam dışı tutulan maddeler birçok yuva için yaradır. Ağır tahrik altında yapılan suçların da mevcut olduğunu ve devletimizin bu hususu da unutmamasını ve bir çare bulmasını arz ederiz” dedi. 
Taştan, şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ve ardından tüm siyasi partilerin de desteklerinden umutlu olduğumuzu bildirmek isteriz. Amacımız mağdur yaratmak değil mağduriyetimizi bildirmektir. Unutmayalım ki affetmek Allah’a, vatandaşına şans vermek de devlet erkanlarına düşen bir tutumdur. Söz konusu olan infazda iyileştirmenin ivedilikle çözüleceğine inancımız ve güvenimiz sonsuzdur.”
Öte yandan eylem sırasında bir mahkum yakını fenalık geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.