“Seçim çalışmalarına başladık”

GÜNDEM 10.10.2018 - 16:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1201+ kez okundu.
 

“Seçim çalışmalarına başladık”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte Kozan ve Feke adaylarını da belirlediklerini söyledi.  Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alev Ataş ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Avcı, “Kozan’da adayımız Nihat Atlı. Feke’de ise mevcut belediye başkanımız Ahmet Sel’in adaylığı açıklandı” dedi. İl Başkanı Bünyamin Avcı, yerel seçim startını verdiklerini ve belirli bölgelerde sahaya indiklerini de söyledi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte Kozan ve Feke adaylarını da belirlediklerini söyledi. 
Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alev Ataş ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Avcı, “Kozan’da adayımız Nihat Atlı. Feke’de ise mevcut belediye başkanımız Ahmet Sel’in adaylığı açıklandı” dedi. İl Başkanı Bünyamin Avcı, yerel seçim startını verdiklerini ve belirli bölgelerde sahaya indiklerini de söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.