Gazetemiz ulusal basında gündem belirliyor

GÜNDEM 13.11.2018 - 17:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2140+ kez okundu.
 

Gazetemiz ulusal basında gündem belirliyor

  Gazetemizin gündeme getirdiği haberler, ulusal basında gündem belirliyor. Önceki gün gazetemiz manşetinde yer alan Seyhan Belediyesi’ndeki yasadışı borçlanma iddiasıyla ilgili “İzinsiz borçlanma iddiası önergeyle sorulacak” başlıklı manşet haberimiz, aHaber’in Sabah Ajansı programında yayınlandı. Gazetemizin ortaya çıkardığı skandallar, daha önce de bazı ulusal gazete ve TV’lerde de yer almıştı.  TEMLİK SÖZLEŞMESİ Mİ?  AK Partili Seyhan Belediyesi meclis üyesi Yalçın Limoncu, gazetemizde yer alan haberi meclis gündemine taşımıştı. Limoncu’nun borçlanmanın yasal mı, yasadışı mı olduğunu sorması üzerine oturumu yöneten Yusuf Akıncı, Başkan yardımcısı Türkan Eşli’den meclisi bilgilendirmesini istedi. Eşli, “EnerjiSa’ya vergi borcumuz vardı. Temlik sözleşmesi ile parayı peşin aldık, temlik sözleşmesi yaptık. Borçlanma yok, temlik sözleşmesi var” dedi.   LİMONCU AHABER’E KONUŞTU İddialara göre, Seyhan Belediyesi, Türkiye Ekonomi Bankası Adana Şubesi’ne belediye meclisinin izni olmadan 5 milyon TL’lik borçlanma yaptı. Kredi kullanım tarihi ise 17 Ağustos 2018, kredi faiz oranı da yüzde 2,60. Aslında borçlanılan rakam çok büyük bir tutar olmasa da konunun yasa dışı olup olmadığının araştırılması istendi. Meclis üyesi Limoncu, hem meclisteki konuşması hem de gazetemize yaptığı açıklamaları aHaber’e de anlattı.

 

Gazetemizin gündeme getirdiği haberler, ulusal basında gündem belirliyor. Önceki gün gazetemiz manşetinde yer alan Seyhan Belediyesi’ndeki yasadışı borçlanma iddiasıyla ilgili “İzinsiz borçlanma iddiası önergeyle sorulacak” başlıklı manşet haberimiz, aHaber’in Sabah Ajansı programında yayınlandı. Gazetemizin ortaya çıkardığı skandallar, daha önce de bazı ulusal gazete ve TV’lerde de yer almıştı. 
TEMLİK SÖZLEŞMESİ Mİ? 
AK Partili Seyhan Belediyesi meclis üyesi Yalçın Limoncu, gazetemizde yer alan haberi meclis gündemine taşımıştı. Limoncu’nun borçlanmanın yasal mı, yasadışı mı olduğunu sorması üzerine oturumu yöneten Yusuf Akıncı, Başkan yardımcısı Türkan Eşli’den meclisi bilgilendirmesini istedi. Eşli, “EnerjiSa’ya vergi borcumuz vardı. Temlik sözleşmesi ile parayı peşin aldık, temlik sözleşmesi yaptık. Borçlanma yok, temlik sözleşmesi var” dedi. 
 LİMONCU AHABER’E KONUŞTU
İddialara göre, Seyhan Belediyesi, Türkiye Ekonomi Bankası Adana Şubesi’ne belediye meclisinin izni olmadan 5 milyon TL’lik borçlanma yaptı. Kredi kullanım tarihi ise 17 Ağustos 2018, kredi faiz oranı da yüzde 2,60. Aslında borçlanılan rakam çok büyük bir tutar olmasa da konunun yasa dışı olup olmadığının araştırılması istendi. Meclis üyesi Limoncu, hem meclisteki konuşması hem de gazetemize yaptığı açıklamaları aHaber’e de anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.