GERİ SAYIM BAŞLADI; “ALADAĞ DOĞA VE SANAT FESTİVALİ”DOĞA VE SANAT SEVERLER İLE BULUŞUYOR!

GÜNDEM 14.11.2018 - 14:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1276+ kez okundu.
 

GERİ SAYIM BAŞLADI; “ALADAĞ DOĞA VE SANAT FESTİVALİ”DOĞA VE SANAT SEVERLER İLE BULUŞUYOR!

  Bu yıl ilki düzenlenecek Aladağ Doğa ve Sanat Festivali 16 Kasım’da başlıyor!Ulusal alanda Kısa Film Yarışması, Fotoğraf Yarışması, Söyleşiler ve Doğa şenliğinin yapılacağı festival 18 kasıma kadar devam edecek. Aladağ Belediyesi tarafından organize edilen Aladağ Doğa ve Sanat Festivali bu yıl doğaseverlerle buluşma heyecanı yaşıyor. 16-18 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek festival, doğanın güzelliklerini ve doğanın sanata yansımasını görsel şölen ile sevenlerine sunuyor. Festival ile ilgili bilgi veren Aladağ Belediye Başkanı Mustafa AKGEDİK; Festivalimizi Doğa ve Sanat konusunda hassasiyeti artırmak ve Adana’nın değerli ilçesi Aladağ’ı dünyaya tanıtmak amacı ile düzenlediklerini, festivalde ulusal alanda yarışmaların birbirinden güzel etkinliklerin, söyleşi ve atölye çalışmalarının yer alacağı söyledi. Başkan AKGEDİK; festival kapsamında; Kısa Film, Ulusal Fotoğraf ve Aladağ Foto Maraton olmak üzere üç kategoride ulusal yarışmalar düzenlediklerini bu yarışmalara yoğun başvuru aldıklarını belirtti. Çukurova Üniversitesi, Aladağ Offroad Pisti veSheraton Grand Adana mekanlarında birbirinde güzel etkinlikleri vatandaşlarımızla buluşturmanın heyecanı içinde olduğunu belirten Mustafa AKGEDİK, Aladağ Doğa ve Sanat Festivalinin hem Aladağımızın ulusal alanda tanıtımına katkı koyması hem de ilçemizin uluslararası bir ekoturizm destinasyonuolması noktasında katkı sağlamasını diliyorum” diye konuştu. Festival kapsamında 3 kategoride 1200 katılımcı eserlerinin yarışacağı festivalde yönetmelerin, sinema ile fotoğraf sanatçılarının ve vatandaşların katılımıyla Sheraton Grand Adana Hotel’de Gala Gecesi ve Ödül töreni düzenlenecektir.    

 

Bu yıl ilki düzenlenecek Aladağ Doğa ve Sanat Festivali 16 Kasım’da başlıyor!Ulusal alanda Kısa Film Yarışması, Fotoğraf Yarışması, Söyleşiler ve Doğa şenliğinin yapılacağı festival 18 kasıma kadar devam edecek.

Aladağ Belediyesi tarafından organize edilen Aladağ Doğa ve Sanat Festivali bu yıl doğaseverlerle buluşma heyecanı yaşıyor. 16-18 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek festival, doğanın güzelliklerini ve doğanın sanata yansımasını görsel şölen ile sevenlerine sunuyor.

Festival ile ilgili bilgi veren Aladağ Belediye Başkanı Mustafa AKGEDİK; Festivalimizi Doğa ve Sanat konusunda hassasiyeti artırmak ve Adana’nın değerli ilçesi Aladağ’ı dünyaya tanıtmak amacı ile düzenlediklerini, festivalde ulusal alanda yarışmaların birbirinden güzel etkinliklerin, söyleşi ve atölye çalışmalarının yer alacağı söyledi.

Başkan AKGEDİK; festival kapsamında; Kısa Film, Ulusal Fotoğraf ve Aladağ Foto Maraton olmak üzere üç kategoride ulusal yarışmalar düzenlediklerini bu yarışmalara yoğun başvuru aldıklarını belirtti. Çukurova Üniversitesi, Aladağ Offroad Pisti veSheraton Grand Adana mekanlarında birbirinde güzel etkinlikleri vatandaşlarımızla buluşturmanın heyecanı içinde olduğunu belirten Mustafa AKGEDİK, Aladağ Doğa ve Sanat Festivalinin hem Aladağımızın ulusal alanda tanıtımına katkı koyması hem de ilçemizin uluslararası bir ekoturizm destinasyonuolması noktasında katkı sağlamasını diliyorum” diye konuştu.

Festival kapsamında 3 kategoride 1200 katılımcı eserlerinin yarışacağı festivalde yönetmelerin, sinema ile fotoğraf sanatçılarının ve vatandaşların katılımıyla Sheraton Grand Adana Hotel’de Gala Gecesi ve Ödül töreni düzenlenecektir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.