Karaköse ve Aktürk’ün adaylığı resmileşti

GÜNDEM 14.11.2018 - 18:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1011+ kez okundu.
 

Karaköse ve Aktürk’ün adaylığı resmileşti

  CHP'de 24 Ekim'de toplanan Parti Meclisi’nde 105 ilçe ve belde belediye başkan adayının açıklanmasının ardından dün de 140 aday daha açıklandı. CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, adaylığı kesinleşen il belediye başkan adaylarını duyurdu.  İMAMOĞLU VE TUFANBEYLİ TAMAM Adana’da ise İmamoğlu ve Tufanbeyli Belediye başkan adayları açıklandı. CHP’de 5 ilçeden adaylık başvurusu yapılmazken, üzerinde mutabakat sağlanan ve karşılarına başka aday çıkmayan Kasım Karaköse; İmamoğlu, Ahmet Aktürk ise Tufanbeyli belediye başkan adayı oldu. Karaköse ve Aktürk’ün adaylığı resmileşti.

 

CHP'de 24 Ekim'de toplanan Parti Meclisi’nde 105 ilçe ve belde belediye başkan adayının açıklanmasının ardından dün de 140 aday daha açıklandı. CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, adaylığı kesinleşen il belediye başkan adaylarını duyurdu. 
İMAMOĞLU VE TUFANBEYLİ TAMAM
Adana’da ise İmamoğlu ve Tufanbeyli Belediye başkan adayları açıklandı. CHP’de 5 ilçeden adaylık başvurusu yapılmazken, üzerinde mutabakat sağlanan ve karşılarına başka aday çıkmayan Kasım Karaköse; İmamoğlu, Ahmet Aktürk ise Tufanbeyli belediye başkan adayı oldu. Karaköse ve Aktürk’ün adaylığı resmileşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.