Öğretmenler bu kez kendileri için ter döktü

GÜNDEM 26.11.2018 - 16:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2154+ kez okundu.
 

Öğretmenler bu kez kendileri için ter döktü

Adana Kurs Merkezi’nin Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği geceye katılım yoğundu
  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bakanlar Kurulu’nun aldığı; Millet Mektepleri Başöğretmenliği  kararını kabul etmesinin ardından her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Ülke genelinde eğitim öğretim kurumlarında Öğretmenler Günü nedeniyle gerçekleştirilen kutlama ve etkinlikler kentimizde de büyük bir heyecan dalgası yaşattı. Adana’nın önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Adana Kurs Merkezi, geleceğimizin teminatı gençlerimizi yetiştirecek fedakar ve cefakar öğretmenlerimizi unutmadı. Öğretmenler Günü dolayısıyla bir araya gelen eğitim gönüllüleri bu kez kendileri için ter döktü. 20 yıllık dersane deneyimini kitleselden bireysele taşıyan, alanında uzman, sınavlara hazırlıkta teknik ve psikolojik destek veren, öğrenci-veli-kurum ilişkisini en üst seviyeye taşıyan Adana Kurs Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Mıdık’taki Özel Ocakbaşı Restaurant’ta düzenlenen etkinliğe başta kurucular Erkan Aydil, Ergün Karaaslan ve Özgür Özbek olmak üzere Adana Kurs Merkezi öğretmenleri ve aileleri katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, birlikte yenilen yemeğin nefaseti, yaşatılan dostlukların kalıcılığı ve gecenin sıcaklığı geceye damga vurdu. Kurs yöneticileri; yıl içerisinde yoğun bir tempoda çalıştıklarını, gece 22.00’ye kadar devam eden kamplar dolayısıyla kendilerine fazla zaman ayıramadıklarını, Öğretmenler Günü vesilesiyle dostlarla hoşça zaman geçirme fırsatı yakaladıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu, bilgi çağında geleceğimizin teminatı gençlerimizi en iyi şekilde hayata hazırlamayı hedeflediklerini belirterek, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenlere duyduğu güveni boşa çıkarmamak için çalıştıklarını ifade ettiler. Adana Kurs Merkezi’nde eğitim görmüş eski öğrencilerinin de geceye katılması, duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.        
Adana Kurs Merkezi’nin Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği geceye katılım yoğundu

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bakanlar Kurulu’nun aldığı; Millet Mektepleri Başöğretmenliği  kararını kabul etmesinin ardından her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Ülke genelinde eğitim öğretim kurumlarında Öğretmenler Günü nedeniyle gerçekleştirilen kutlama ve etkinlikler kentimizde de büyük bir heyecan dalgası yaşattı.

Adana’nın önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Adana Kurs Merkezi, geleceğimizin teminatı gençlerimizi yetiştirecek fedakar ve cefakar öğretmenlerimizi unutmadı. Öğretmenler Günü dolayısıyla bir araya gelen eğitim gönüllüleri bu kez kendileri için ter döktü.

20 yıllık dersane deneyimini kitleselden bireysele taşıyan, alanında uzman, sınavlara hazırlıkta teknik ve psikolojik destek veren, öğrenci-veli-kurum ilişkisini en üst seviyeye taşıyan Adana Kurs Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

Mıdık’taki Özel Ocakbaşı Restaurant’ta düzenlenen etkinliğe başta kurucular Erkan Aydil, Ergün Karaaslan ve Özgür Özbek olmak üzere Adana Kurs Merkezi öğretmenleri ve aileleri katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, birlikte yenilen yemeğin nefaseti, yaşatılan dostlukların kalıcılığı ve gecenin sıcaklığı geceye damga vurdu.

Kurs yöneticileri; yıl içerisinde yoğun bir tempoda çalıştıklarını, gece 22.00’ye kadar devam eden kamplar dolayısıyla kendilerine fazla zaman ayıramadıklarını, Öğretmenler Günü vesilesiyle dostlarla hoşça zaman geçirme fırsatı yakaladıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu, bilgi çağında geleceğimizin teminatı gençlerimizi en iyi şekilde hayata hazırlamayı hedeflediklerini belirterek, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenlere duyduğu güveni boşa çıkarmamak için çalıştıklarını ifade ettiler.

Adana Kurs Merkezi’nde eğitim görmüş eski öğrencilerinin de geceye katılması, duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.