“Üretim ve istihdam projeleriyle geliyoruz”

GÜNDEM 03.12.2018 - 18:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2380+ kez okundu.
 

“Üretim ve istihdam projeleriyle geliyoruz”

  CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Aslan, ilçede istihdam ve üretime dayalı projeleri hayata geçireceklerini söyledi. ÇİÇEKLER İTALYA’DAN GELİYOR Çukurova’yı daha mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getirmek için canla başla çalışacağını belirten Aslan, “ Göreve geldiğimde üretime dayalı kooperatifler kuracağız. Örneğin park bahçelerde kullanılan bitki ve çiçeklerin çoğu İtalya’dan getirilmektedir. Bunların tamamını Adana’mızda üreteceğiz,  üretenin, istihdam yaratanın yanında olacağız” dedi. ÇİÇEKTE BİLE DIŞA BAĞIMLIYIZ Çukurova’yı ilklerin belediyesi haline getireceklerini, modern sera ve üretim alanlarında kendi çiçeklerini üreteceklerini dile getiren CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Aslan, “Kullandığı çiçekleri bile temin etme konusunda dışarıya bağımlı olan bir belediye olmayacağız” diye konuştu. 100 YILIK PLANLAR YAPMAK ZORUNDAYIZ Kentteki parkların tamamına yakınını büyükşehir belediyesinin büfe ve ATM’lerle işgal ettiğini, bunun da kent estetiğini bozduğunu kaydeden Aslan, “Artık bu kadim kent, sosyal demokrat anlayış çerçevesinde üretime dayalı anlayışla yönetilmelidir.  Adana’mızın tamamını kapsayacak 100 yılık planlar yapmak zorundayız. Bunu evrensel sol, sosyal demokrat anlayışla CHP’nin yerel iktidarıyla üretim, istihdam, yaratıp sağlayacağız” diye konuştu. CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Aslan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Seyhan Baraj Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahasına ilişkin hazırlanan 1. Etap 1/5000 ölçekli nazım imar planı teklifi bakanlığın 29.05.2018 tarih ve 96241 sayılı oluru ve 644 sayılı KHK’nın 13/A maddesi uyarınca Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı. Ancak plan tamamıyla ranta dönük hazırlanmıştır. Doğal alanlar ve su havzalarının göz göre göre katledilmesinin önü açılmaktadır. Bizler, yerel iktidarımızda büyükşehir belediyesiyle birlikte her alanda etkili olacağız. Doğanın ve çevrenin katledilmesine izin vermeyeceğiz. Kültürün, sanatın ve sporun başkenti olmuş, barışın şehrinde,  barınma sorunu çözülmüş bir Çukurova özlemiyle Adana Büyükşehir Belediyesiyle birlikte Adana’ya derman olacağız. Üretenin yanında olan, emeğin, kardeşliğin barışın adayı olarak biz hazırız.”

 

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Aslan, ilçede istihdam ve üretime dayalı projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

ÇİÇEKLER İTALYA’DAN GELİYOR

Çukurova’yı daha mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getirmek için canla başla çalışacağını belirten Aslan, “ Göreve geldiğimde üretime dayalı kooperatifler kuracağız. Örneğin park bahçelerde kullanılan bitki ve çiçeklerin çoğu İtalya’dan getirilmektedir. Bunların tamamını Adana’mızda üreteceğiz,  üretenin, istihdam yaratanın yanında olacağız” dedi.

ÇİÇEKTE BİLE DIŞA BAĞIMLIYIZ

Çukurova’yı ilklerin belediyesi haline getireceklerini, modern sera ve üretim alanlarında kendi çiçeklerini üreteceklerini dile getiren CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Aslan, “Kullandığı çiçekleri bile temin etme konusunda dışarıya bağımlı olan bir belediye olmayacağız” diye konuştu.

100 YILIK PLANLAR YAPMAK ZORUNDAYIZ

Kentteki parkların tamamına yakınını büyükşehir belediyesinin büfe ve ATM’lerle işgal ettiğini, bunun da kent estetiğini bozduğunu kaydeden Aslan, “Artık bu kadim kent, sosyal demokrat anlayış çerçevesinde üretime dayalı anlayışla yönetilmelidir.  Adana’mızın tamamını kapsayacak 100 yılık planlar yapmak zorundayız. Bunu evrensel sol, sosyal demokrat anlayışla CHP’nin yerel iktidarıyla üretim, istihdam, yaratıp sağlayacağız” diye konuştu.

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Aslan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Seyhan Baraj Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahasına ilişkin hazırlanan 1. Etap 1/5000 ölçekli nazım imar planı teklifi bakanlığın 29.05.2018 tarih ve 96241 sayılı oluru ve 644 sayılı KHK’nın 13/A maddesi uyarınca Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı. Ancak plan tamamıyla ranta dönük hazırlanmıştır. Doğal alanlar ve su havzalarının göz göre göre katledilmesinin önü açılmaktadır. Bizler, yerel iktidarımızda büyükşehir belediyesiyle birlikte her alanda etkili olacağız. Doğanın ve çevrenin katledilmesine izin vermeyeceğiz. Kültürün, sanatın ve sporun başkenti olmuş, barışın şehrinde,  barınma sorunu çözülmüş bir Çukurova özlemiyle Adana Büyükşehir Belediyesiyle birlikte Adana’ya derman olacağız. Üretenin yanında olan, emeğin, kardeşliğin barışın adayı olarak biz hazırız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.