CHP İlçe Başkanı Karaoğlu gözaltına alındı

GÜNDEM 04.12.2018 - 17:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2292+ kez okundu.
 

CHP İlçe Başkanı Karaoğlu gözaltına alındı

  Adana'nın Kozan ilçesinde aralarında CHP İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ile ağabeyi Erhan Karaoğlu'nun da bulunduğu 47 kişi tefecilik iddiasıyla gözaltına alındı.  Kozan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar ve şikayetler üzerine ilçede teknik ve fiziki takip başlattı. Polis, tefecilik yaptıkları iddiasıyla dün çok sayıda ev ve işyerlerine operasyon yaptı. Polis, baskında ele geçirdiği para, senet, pos cihazı ile değişik çap ve markalardaki silahlara el koydu. Gözaltına alınan kişilerin Emniyet müdürlüğündeki ifadeleri sürüyor.  CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu'nun gözaltına alınmasının yankıları sürerken; daha önce de Kozan'da CHP İlçe Gençlik Kolu Başkanı Kadir Oruç, biri Gürcistan uyruklu hayat kadınlarına fuhuş yaptırdığı iddiasıyla tutuklanmıştı.

 

Adana'nın Kozan ilçesinde aralarında CHP İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ile ağabeyi Erhan Karaoğlu'nun da bulunduğu 47 kişi tefecilik iddiasıyla gözaltına alındı. 
Kozan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar ve şikayetler üzerine ilçede teknik ve fiziki takip başlattı. Polis, tefecilik yaptıkları iddiasıyla dün çok sayıda ev ve işyerlerine operasyon yaptı. Polis, baskında ele geçirdiği para, senet, pos cihazı ile değişik çap ve markalardaki silahlara el koydu. Gözaltına alınan kişilerin Emniyet müdürlüğündeki ifadeleri sürüyor. 
CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu'nun gözaltına alınmasının yankıları sürerken; daha önce de Kozan'da CHP İlçe Gençlik Kolu Başkanı Kadir Oruç, biri Gürcistan uyruklu hayat kadınlarına fuhuş yaptırdığı iddiasıyla tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.