Mert Ali Turgut Avukat cübbesini giydi...

GÜNDEM 07.12.2018 - 15:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2595+ kez okundu.
 

Mert Ali Turgut Avukat cübbesini giydi...

  Adanalı çiftçilerden Sedat Turgut’un oğlu Mert Ali Turgut 5 yaşında anaokulunda tiyatro oyununda oynadığı avukatlık rolünü meslek olarak seçti. .. Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Mert Ali Turgut ‘un avukatlık cübbesini, yanında staj yaptığı Avukat Ceyhun Yılmaz giydirdi.  Hayallerinin peşinde koşan ve azimli bir çalışma sonunda hayalini gerçeğe dönüştüren genç Avukat Mert Ali Turgut ‘un ruhsatını ise düzenlenen törende Adana Barosu Başkanı Veli küçük verdi.   Mert Ali Turgut, yeni başladığı mesleği en iyi şekilde yapmaya çalışacağını söyledi.

 

Adanalı çiftçilerden Sedat Turgut’un oğlu Mert Ali Turgut 5 yaşında anaokulunda tiyatro oyununda oynadığı avukatlık rolünü meslek olarak seçti. ..

Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Mert Ali Turgut ‘un avukatlık cübbesini, yanında staj yaptığı Avukat Ceyhun Yılmaz giydirdi. 

Hayallerinin peşinde koşan ve azimli bir çalışma sonunda hayalini gerçeğe dönüştüren genç Avukat Mert Ali Turgut ‘un ruhsatını ise düzenlenen törende Adana Barosu Başkanı Veli küçük verdi.   Mert Ali Turgut, yeni başladığı mesleği en iyi şekilde yapmaya çalışacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.