Gözyaşları sel oldu

GÜNDEM 09.12.2018 - 17:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1733+ kez okundu.
 

Gözyaşları sel oldu

Çukurova Belediyesi içinde öldürülen 51 yaşındaki zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu ile 52 yaşındaki zabıta komiseri Habil Aykan toprağa verildi.  AYDOĞDU KABASAKAL’DA UĞURLANDI Aydoğdu ve Aykan için Çukurova Belediyesi önünde tören yapıldı. Ailesinin isteği üzerine zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu’nun cenazesi belediye önüne getirilmedi. Cengiz Aydoğdu Kabasakal mezarlığında dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.    GÖZYAŞINA BOĞULDU Zabıta komiseri Habil Aykan’ın bayrağa sarılı tabutu belediye önüne getirildiğinde ailesi ve mesai arkadaşları gözyaşına boğuldu. Aydoğdu ve Aykan'ın özgeçmişleri okunduktan sonra Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kısa bir konuşma yaptı. Aykan, Yumurtalık ilçesinde toprağa verildi.  OLAYIN GEÇMİŞİ Belediyede zabıta amiri olarak görev yaparken pasif göreve çekilen Ahmet Altuğ, geçtiğimiz Cuma günü belediye binasında eski Adana asayiş şube müdür yardımcısı olan zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu ile zabıta komiseri Habil Aykan’ı öldürmüş, ve zabıta amiri Kenan Özdemir'i yaralamıştı.

Çukurova Belediyesi içinde öldürülen 51 yaşındaki zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu ile 52 yaşındaki zabıta komiseri Habil Aykan toprağa verildi. 
AYDOĞDU KABASAKAL’DA UĞURLANDI
Aydoğdu ve Aykan için Çukurova Belediyesi önünde tören yapıldı. Ailesinin isteği üzerine zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu’nun cenazesi belediye önüne getirilmedi. Cengiz Aydoğdu Kabasakal mezarlığında dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.   
GÖZYAŞINA BOĞULDU
Zabıta komiseri Habil Aykan’ın bayrağa sarılı tabutu belediye önüne getirildiğinde ailesi ve mesai arkadaşları gözyaşına boğuldu. Aydoğdu ve Aykan'ın özgeçmişleri okunduktan sonra Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kısa bir konuşma yaptı. Aykan, Yumurtalık ilçesinde toprağa verildi. 
OLAYIN GEÇMİŞİ
Belediyede zabıta amiri olarak görev yaparken pasif göreve çekilen Ahmet Altuğ, geçtiğimiz Cuma günü belediye binasında eski Adana asayiş şube müdür yardımcısı olan zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu ile zabıta komiseri Habil Aykan’ı öldürmüş, ve zabıta amiri Kenan Özdemir'i yaralamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.