OPTİMUM'DA EĞLENCELİ HAFTASONU

GÜNDEM 14.12.2018 - 16:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2012+ kez okundu.
 

OPTİMUM'DA EĞLENCELİ HAFTASONU

OPTİMUM’DA DOLU DİZGİN EĞLENCE VAR
    Optimum ziyaretçileri, 15 Aralık Cumartesi günü Just Of Dance, 16 Aralık Pazar günü ise Fortnite Fırtınası  ile mutlu bir hafta sonu geçirecek.   ADANA / Sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleriyle, ziyaretçilerine alışverişten daha fazlasını sunan Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu hafta sonu ziyaretçilerine dolu dizgin eğlencenin kapılarını açacak.   Optimum’da yer alan teknoloji devi Media Markt tarafından  AVM’nin zemin katında, 15 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek etkinlikte, Dünyanın bir numaralı dans oyunu Just Of Dance, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak. Tüm zamanların en büyük müzik video oyun serisi olan Just Of Dance, 12 yaş üstü tüm ziyaretçiler için ücretsiz olacak. Uzun bir süre Japonya, Avrupa ve Amerika’da en çok satanlar listesinde zirvede kalan Just Of Dance,  hareketleri algılayan ve oyuncuyu dans ettiren eğlenceli bir oyun olmasının yanı sıra  heyecan dolu rekabet ortamı yaratıp, katılımcılarına efor sarf ettirerek kilo vermeye yarayan özelliği ile dedikkati çekiyor. Bu etkinliğe katılanlar, eğlence ve heyecan dolu dakikalar yaşamanın yanı sıra sürpriz hediyeler kazanma fırsatı bulacak.     FORTNITE FIRTINASI 16 Aralık Pazar günü ise dünyanın en popüler oyun konsolu olan XBOX ile  Fortnite Fırtınası esecek. Katılımın ücretsiz olduğu turnuva, saat 14.00’de başlayacak. 12 yaş üstü ziyaretçilere açık olacak  turnuvaya katılanlar,  hem yeteneklerini sergileyecekler hem de Media Markt’ın sürpriz hediyelerinin sahibi olacaklar.   FORTNİTE HAKKINDA Fortnite açık dünyada geçen bir co-op hayatta kalma oyunudur. Günümüz dünyasında geçen oyunda aniden ortaya çıkan fırtınalar sonucu dünya nüfusunun %98'i ortadan kaybolmuş ve yerlerine zombiye benzer yaratıklar ortaya çıkmıştır. Oyuncular bu dünyada diğer oyuncularla işbirliği içerisinde kaynak toplayıp üsler yapmakta ve kendilerini yaratıklara ve fırtınaya karşı koruyarak hayatta kalmaya çalışmaktadı    
OPTİMUM’DA DOLU DİZGİN EĞLENCE VAR

 

 

Optimum ziyaretçileri, 15 Aralık Cumartesi günü Just Of Dance, 16 Aralık Pazar günü ise Fortnite Fırtınası 

ile mutlu bir hafta sonu geçirecek.

 

ADANA / Sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleriyle, ziyaretçilerine alışverişten daha fazlasını sunan Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu hafta sonu ziyaretçilerine dolu dizgin eğlencenin kapılarını açacak.

 

Optimum’da yer alan teknoloji devi Media Markt tarafından  AVM’nin zemin katında, 15 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek etkinlikte, Dünyanın bir numaralı dans oyunu Just Of Dance, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak. Tüm zamanların en büyük müzik video oyun serisi olan Just Of Dance, 12 yaş üstü tüm ziyaretçiler için ücretsiz olacak. Uzun bir süre Japonya, Avrupa ve Amerika’da en çok satanlar listesinde zirvede kalan Just Of Dance,  hareketleri algılayan ve oyuncuyu dans ettiren eğlenceli bir oyun olmasının yanı sıra  heyecan dolu rekabet ortamı yaratıp, katılımcılarına efor sarf ettirerek kilo vermeye yarayan özelliği ile dedikkati çekiyor. Bu etkinliğe katılanlar, eğlence ve heyecan dolu dakikalar yaşamanın yanı sıra sürpriz hediyeler kazanma fırsatı bulacak.  

 

FORTNITE FIRTINASI

16 Aralık Pazar günü ise dünyanın en popüler oyun konsolu olan XBOX ile  Fortnite Fırtınası esecek. Katılımın ücretsiz olduğu turnuva, saat 14.00’de başlayacak. 12 yaş üstü ziyaretçilere açık olacak  turnuvaya katılanlar,  hem yeteneklerini sergileyecekler hem de Media Markt’ın sürpriz hediyelerinin sahibi olacaklar.

 

FORTNİTE HAKKINDA

Fortnite açık dünyada geçen bir co-op hayatta kalma oyunudur. Günümüz dünyasında geçen oyunda aniden ortaya çıkan fırtınalar sonucu dünya nüfusunun %98'i ortadan kaybolmuş ve yerlerine zombiye benzer yaratıklar ortaya çıkmıştır. Oyuncular bu dünyada diğer oyuncularla işbirliği içerisinde kaynak toplayıp üsler yapmakta ve kendilerini yaratıklara ve fırtınaya karşı koruyarak hayatta kalmaya çalışmaktadı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.