D-400’E AÇILAN YOLU SERVİSÇİLER KAPATIYOR!

GÜNDEM 16.12.2018 - 18:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1420+ kez okundu.
 

D-400’E AÇILAN YOLU SERVİSÇİLER KAPATIYOR!

  SAKİNE AYHAN  Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nin sürücülerin Reşatbey mahallesinden karayoluna daha rahat çıkmaları için açtığı sokağı servisçiler kapatıyor.  DAĞILIŞTA YOL KAPANIYOR Meryem Abdurrahim Gizer Okulu’na öğrenci taşıyan servis şoförleri, her gün okulun dağılış saatlerinde yolu adeta abluka altına alıyor. Bu sokağı kullanmak isteyen sürücüler ise karayoluna çıkmak için bin bir güçlük yaşıyor.  OKUL TAŞINACAK MI? Ne yapacaklarını bilemeyen araç sürücüleri bazen servisçilerle tartışmaya bile giriyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yapılacak kent meydanı için bu okulu istimlak ederek başka yere taşıması da gündemde ancak  şu ana kadar bu konuda bir adım atılmış değil.

 

SAKİNE AYHAN 
Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nin sürücülerin Reşatbey mahallesinden karayoluna daha rahat çıkmaları için açtığı sokağı servisçiler kapatıyor. 
DAĞILIŞTA YOL KAPANIYOR
Meryem Abdurrahim Gizer Okulu’na öğrenci taşıyan servis şoförleri, her gün okulun dağılış saatlerinde yolu adeta abluka altına alıyor. Bu sokağı kullanmak isteyen sürücüler ise karayoluna çıkmak için bin bir güçlük yaşıyor. 
OKUL TAŞINACAK MI?
Ne yapacaklarını bilemeyen araç sürücüleri bazen servisçilerle tartışmaya bile giriyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yapılacak kent meydanı için bu okulu istimlak ederek başka yere taşıması da gündemde ancak  şu ana kadar bu konuda bir adım atılmış değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.