“20 kişilik Ar-Ge ekibiyle 365 gün çalışıyoruz”

GÜNDEM 29.12.2018 - 13:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2283+ kez okundu.
 

“20 kişilik Ar-Ge ekibiyle 365 gün çalışıyoruz”

  İnovasyon ve Ar-Ge’ye yapılan yatırım, markaları geleceğe hazırlıyor   Özellikle iş dünyasının son dönemdeki en önemli gündem maddesi olan inovasyon, bir buluşun ötesinde ‘yeni bir iş fırsatı’ yaratmasıyla karşımıza çıkıyor. İşletmeler için hayati bir öneme sahip olmasının dışında şirketler arası rekabet edebilmenin en önemli yolu olan inovasyon, yatak sektörünün de nabzını belirliyor. Bu farkındalıkla Ar-Ge destekli inovasyonun, sürdürülebilir bir büyüme için önemli kriter olduğunu söyleyen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, şirketlerin ürünleriyle yeni standartlar oluşturmaları için sınırlarını zorlamaları gerektiğini söyledi.

 

İnovasyon ve Ar-Ge’ye yapılan yatırım, markaları geleceğe hazırlıyor

 

Özellikle iş dünyasının son dönemdeki en önemli gündem maddesi olan inovasyon, bir buluşun ötesinde ‘yeni bir iş fırsatı’ yaratmasıyla karşımıza çıkıyor. İşletmeler için hayati bir öneme sahip olmasının dışında şirketler arası rekabet edebilmenin en önemli yolu olan inovasyon, yatak sektörünün de nabzını belirliyor. Bu farkındalıkla Ar-Ge destekli inovasyonun, sürdürülebilir bir büyüme için önemli kriter olduğunu söyleyen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, şirketlerin ürünleriyle yeni standartlar oluşturmaları için sınırlarını zorlamaları gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.