YAZIN SERİN HAVAYA KIŞIN KARDAN ADAMA KOŞUYORLAR

GÜNDEM 08.01.2019 - 17:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1830+ kez okundu.
 

YAZIN SERİN HAVAYA KIŞIN KARDAN ADAMA KOŞUYORLAR

Ovada kaldığı için hiçbir zaman kar yağmayan Adana’da, burada yaşayanlar da kar keyfi yapmak için Pozantı ilçesinin yolunu tutuyor.  KARDAN ADAM KEYFİ  Yaz aylarında sıcak havadan bunalanlara kucak açan Pozantı ilçesi Akçatekir mahallesi kış aylarında ise kar görmek isteyenlerin mekanı oluyor. Çocuklarıyla birlikte şehre 100 kilometre uzaktaki Akçatekir’e giderek kar keyfi yaşayan Adanalılar, burada kardan adamlar yapıp gönüllerince eğleniyor.  KIŞIN AYRI GÜZEL  Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantı’nın her mevsim başka güzel olduğunu söyledi. Çay, “Yazın serinlemek için ilçeyi tercih edenler, kış aylarında ise kar yağınca geliyor. Pozantı’mız kışın ayrı yazın ayrı güzel” dedi.

Ovada kaldığı için hiçbir zaman kar yağmayan Adana’da, burada yaşayanlar da kar keyfi yapmak için Pozantı ilçesinin yolunu tutuyor. 

KARDAN ADAM KEYFİ 
Yaz aylarında sıcak havadan bunalanlara kucak açan Pozantı ilçesi Akçatekir mahallesi kış aylarında ise kar görmek isteyenlerin mekanı oluyor. Çocuklarıyla birlikte şehre 100 kilometre uzaktaki Akçatekir’e giderek kar keyfi yaşayan Adanalılar, burada kardan adamlar yapıp gönüllerince eğleniyor. 
KIŞIN AYRI GÜZEL 
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantı’nın her mevsim başka güzel olduğunu söyledi. Çay, “Yazın serinlemek için ilçeyi tercih edenler, kış aylarında ise kar yağınca geliyor. Pozantı’mız kışın ayrı yazın ayrı güzel” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.