KIRMIZI HALI SERİLİRKEN CHP Mİ VARDI?

GÜNDEM 30.01.2019 - 17:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1663+ kez okundu.
 

KIRMIZI HALI SERİLİRKEN CHP Mİ VARDI?

  CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, HDP’nin bazı illerde aday çıkarmama kararının ardından CHP ile resmi ittifak varmış gibi yapılan ağır eleştirilerin yanlış olduğunu söyledi. OSLO VE DOLMABAHÇE’DE CHP Mİ VARDI? Aslan, “Emek, demokrasi ve özgürlük mücadelesi veren, adalet ve eşit bölüşümden yana olan herkesle birlikte olunabilir. İnsafsızca eleştirilerde bulunanlara sormak lazım; Oslo ve Dolmabahçe’de HDP ile yanyana gelen CHP miydi? Peşmerge geçişinin 29 Ekim'de, Cumhuriyet Bayramı’nda yapıldığında CHP mi vardı” dedi. KORKU DAĞLARI SARDI Parlamentoda çoğunluğu kaybeden AKP’nin mutlak iktidar planının yerel seçimlerde sona ereceğini savunan Kurultay Delegesi Hasan Aslan, “Korku dağları sarmasa bu kadar tepki göstermezler. Daha önce Habur Sınır Kapısı'nda  kırmızı halı serilip devlet töreni düzenlendiğinde de acaba CHP mi vardı?”  diye konuştu. ONLAR İSTERSE VATANSEVER BİZ İSTERSEK VATAN HAİNİ Mİ? Mevcut gidişattan rahatsız ve mağdur olan herkesin CHP’ye oy verebileceğini anlatan Hasan Aslan, “İktidar, HDP tabanından oy isteyince vatansever, biz oy isteyince hainiz öyle mi? Halkımız, bu algıyı yıkacak. HDP, demokratik yollarla 6 milyon oy almış parlamentoda yer alan bir siyasi partidir. Bir siyasi partinin iradesine ipotek koymaya çalışmak son derece yanlıştır” dedi.   FOTO: Bir vakfın yemeğinde çekilen fotoğraflar üzerinden CHP’nin yıpratılmak istendiğini söyleyen Aslan, yalan yanlış algı operasyonlarıyla yapılanların insafsızlık olduğunu belirtti.

 

CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, HDP’nin bazı illerde aday çıkarmama kararının ardından CHP ile resmi ittifak varmış gibi yapılan ağır eleştirilerin yanlış olduğunu söyledi.

OSLO VE DOLMABAHÇE’DE CHP Mİ VARDI?

Aslan, “Emek, demokrasi ve özgürlük mücadelesi veren, adalet ve eşit bölüşümden yana olan herkesle birlikte olunabilir. İnsafsızca eleştirilerde bulunanlara sormak lazım; Oslo ve Dolmabahçe’de HDP ile yanyana gelen CHP miydi? Peşmerge geçişinin 29 Ekim'de, Cumhuriyet Bayramı’nda yapıldığında CHP mi vardı” dedi.

KORKU DAĞLARI SARDI

Parlamentoda çoğunluğu kaybeden AKP’nin mutlak iktidar planının yerel seçimlerde sona ereceğini savunan Kurultay Delegesi Hasan Aslan, “Korku dağları sarmasa bu kadar tepki göstermezler. Daha önce Habur Sınır Kapısı'nda  kırmızı halı serilip devlet töreni düzenlendiğinde de acaba CHP mi vardı?”  diye konuştu.

ONLAR İSTERSE VATANSEVER

BİZ İSTERSEK VATAN HAİNİ Mİ?

Mevcut gidişattan rahatsız ve mağdur olan herkesin CHP’ye oy verebileceğini anlatan Hasan Aslan, “İktidar, HDP tabanından oy isteyince vatansever, biz oy isteyince hainiz öyle mi? Halkımız, bu algıyı yıkacak. HDP, demokratik yollarla 6 milyon oy almış parlamentoda yer alan bir siyasi partidir. Bir siyasi partinin iradesine ipotek koymaya çalışmak son derece yanlıştır” dedi.

 

FOTO: Bir vakfın yemeğinde çekilen fotoğraflar üzerinden CHP’nin yıpratılmak istendiğini söyleyen Aslan, yalan yanlış algı operasyonlarıyla yapılanların insafsızlık olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.