Deniz Acıbadem Adana Hastanesi’nde göreve başladı

GÜNDEM 04.02.2019 - 15:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2093+ kez okundu.
 

Deniz Acıbadem Adana Hastanesi’nde göreve başladı

  Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ali Deniz Acıbadem Adana Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. 2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Araştırma Görevlisi olarak göreve başlayan Doç. Dr. Ali Deniz özellikle aritmi ve kardiyak elektrofizyoloji, koroner arter hastalığı, koroner ve koroner dışı girişimler, yapısal kalp hastalıkları ve kalp kapak hastalıklarında girişimler (TAVI) ile ilgili çalışmaları ve deneyimi bulunmaktadır.   Acıbadem Adana Hastanesi Kardiyoloji ekibine katılan Doç. Dr. Ali Deniz, 1978 Adana doğumlu. 2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden birincilikle mezun olduktan sonra 2002-2008 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Doç. Dr. Ali Deniz, 2014 yılında Doçentlik unvanını aldı. 2011 yılından itibaren Çukurova Üniversitesi’nde eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunan Deniz, bazı TUBİTAK projelerinde yer almıştır. Uluslararası alanda birçok bilimsel çalışması olan Doç. Dr. Ali Deniz, Acıbadem Adana Hastanesi Kardiyoloji Bölümü’nde hasta kabulüne başlamıştır.

 

Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ali Deniz Acıbadem Adana Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Araştırma Görevlisi olarak göreve başlayan Doç. Dr. Ali Deniz özellikle aritmi ve kardiyak elektrofizyoloji, koroner arter hastalığı, koroner ve koroner dışı girişimler, yapısal kalp hastalıkları ve kalp kapak hastalıklarında girişimler (TAVI) ile ilgili çalışmaları ve deneyimi bulunmaktadır.  

Acıbadem Adana Hastanesi Kardiyoloji ekibine katılan Doç. Dr. Ali Deniz, 1978 Adana doğumlu. 2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden birincilikle mezun olduktan sonra 2002-2008 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Doç. Dr. Ali Deniz, 2014 yılında Doçentlik unvanını aldı. 2011 yılından itibaren Çukurova Üniversitesi’nde eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunan Deniz, bazı TUBİTAK projelerinde yer almıştır. Uluslararası alanda birçok bilimsel çalışması olan Doç. Dr. Ali Deniz, Acıbadem Adana Hastanesi Kardiyoloji Bölümü’nde hasta kabulüne başlamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.