MAAŞIM MAHALLEME FEDA OLSUN!

GÜNDEM 22.02.2019 - 18:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2144+ kez okundu.
 

MAAŞIM MAHALLEME FEDA OLSUN!

Muhtarlık yarışı kızışıyor Fatih mahallesi muhtar adayı İbrahim Balaban:
  Yerel seçimlere kısa bir süre kala başkan adayları, meclis üyesi adaylarının yanı sıra muhtarlar da görücüye çıktı. Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Fatih mahallesi muhtar adayı Halil İbrahim Balaban, “Fatih’in daha temiz, daha düzenli ve örnek bir mahalle olması için var gücümüzle çalışacağız. Oturan değil koşturan, sorun çıkaran değil hizmet üreten bir muhtarlık sergileyeceğiz. Tüm mahalle sakinlerimizin oylarına ve desteklerine talibim. Muhtarlık maaşını mahalleme hizmet için kullanacağım” dedi.  ÖNCE ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLECEK  Balaban, muhtar azaları Ahmet Özmen ve Mustafa Karacaverenlioğlu ile birlikte sokak sokak gezerek muhtarlık için destek arıyor. Muhtarlığını açıkladığı günden bu yana kendisine gösterilen ilginin büyük olduğunu anlatan Balaban, seçildiğinde mahalle sakinlerinin güvenlerine layık olacak çalışmalara imza atacaklarını bildirdi. Muhtarlıktan alacağı maaşı mahalleye hizmet için kullanacağına dikkat çeken Balabanlı, en fazla çocukların yüzünün gülmesini istediğini dile getirdi. Muhtarlık maaşı ile her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi 20 çocuğun saç tıraşını yaptırıp 20’sine ayakkabı almayı ve ailelerine gıda yardımı yapmayı taahhüt eden Balaban, görev süresi boyunca her yıl yaz aylarında 20 çocuğu da sünnet ettirmeyi planladığını vurguladı. Balaban, “Çocuklarımızı çok önemsiyoruz, çünkü onlar bizim geleceğimiz” dedi.  SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM Fatih mahallesi muhtarı seçildikten sonra 3 ayda bir düzenli toplantılar gerçekleştireceğini ifade eden Balaban, bu sayede mahalle halkının öneri, istek, şikayet ve sorunları dinleyip çözüm yolları bulmaya çalışacağını dile getirdi. Balaban, şöyle devam etti: “Yollarımızda, parklarımız da oluşan eksikleri sorunları gidermek için belediye başkanlarımızın desteklerini alarak sorunlarımızı çözeceğiz. Kamu kurumları ile mahallemiz arasında köprü görevi yaparak mahallemizi daha temiz, daha düzenli ve örnek bir mahalle olması için var gücümüzle çalışacağız. Oturan değil koşturan, sorun çıkaran değil hizmet üreten bir muhtarlık yönetimi olacağız. Bu nedenle tüm mahalle sakinlerimizin oylarına ve desteklerine talibim.”
Muhtarlık yarışı kızışıyor Fatih mahallesi muhtar adayı İbrahim Balaban:

 

Yerel seçimlere kısa bir süre kala başkan adayları, meclis üyesi adaylarının yanı sıra muhtarlar da görücüye çıktı. Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Fatih mahallesi muhtar adayı Halil İbrahim Balaban, “Fatih’in daha temiz, daha düzenli ve örnek bir mahalle olması için var gücümüzle çalışacağız. Oturan değil koşturan, sorun çıkaran değil hizmet üreten bir muhtarlık sergileyeceğiz. Tüm mahalle sakinlerimizin oylarına ve desteklerine talibim. Muhtarlık maaşını mahalleme hizmet için kullanacağım” dedi. 
ÖNCE ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLECEK 
Balaban, muhtar azaları Ahmet Özmen ve Mustafa Karacaverenlioğlu ile birlikte sokak sokak gezerek muhtarlık için destek arıyor. Muhtarlığını açıkladığı günden bu yana kendisine gösterilen ilginin büyük olduğunu anlatan Balaban, seçildiğinde mahalle sakinlerinin güvenlerine layık olacak çalışmalara imza atacaklarını bildirdi. Muhtarlıktan alacağı maaşı mahalleye hizmet için kullanacağına dikkat çeken Balabanlı, en fazla çocukların yüzünün gülmesini istediğini dile getirdi. Muhtarlık maaşı ile her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi 20 çocuğun saç tıraşını yaptırıp 20’sine ayakkabı almayı ve ailelerine gıda yardımı yapmayı taahhüt eden Balaban, görev süresi boyunca her yıl yaz aylarında 20 çocuğu da sünnet ettirmeyi planladığını vurguladı. Balaban, “Çocuklarımızı çok önemsiyoruz, çünkü onlar bizim geleceğimiz” dedi. 
SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM
Fatih mahallesi muhtarı seçildikten sonra 3 ayda bir düzenli toplantılar gerçekleştireceğini ifade eden Balaban, bu sayede mahalle halkının öneri, istek, şikayet ve sorunları dinleyip çözüm yolları bulmaya çalışacağını dile getirdi. Balaban, şöyle devam etti: “Yollarımızda, parklarımız da oluşan eksikleri sorunları gidermek için belediye başkanlarımızın desteklerini alarak sorunlarımızı çözeceğiz. Kamu kurumları ile mahallemiz arasında köprü görevi yaparak mahallemizi daha temiz, daha düzenli ve örnek bir mahalle olması için var gücümüzle çalışacağız. Oturan değil koşturan, sorun çıkaran değil hizmet üreten bir muhtarlık yönetimi olacağız. Bu nedenle tüm mahalle sakinlerimizin oylarına ve desteklerine talibim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.