Aytaç Arman’ı bugün son yolculuğuna uğurlayacağız

GÜNDEM 27.02.2019 - 16:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2136+ kez okundu.
 

Aytaç Arman’ı bugün son yolculuğuna uğurlayacağız

  Bereketli topraklarımızın bağrından çıkan sinema ve tiyatro oyuncusu Aytaç Arman’ı kaybettik.  SAMANCILAR DUYURDU Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Aytaç Arman, bugün memleketi Adana’da, Kabasakal Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak. Usta oyuncunun ölüm haberini arkadaşı Menderes Samancılar ile Sinema Oyuncuları Meslek Birliği sosyal medya hesaplarından duyurdu. 69 yaşındaki sanatçı Aytaç Arman, kanser hastalığı nedeniyle bir süredir İstanbul Onkoloji Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

 

Bereketli topraklarımızın bağrından çıkan sinema ve tiyatro oyuncusu Aytaç Arman’ı kaybettik. 
SAMANCILAR DUYURDU
Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Aytaç Arman, bugün memleketi Adana’da, Kabasakal Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak. Usta oyuncunun ölüm haberini arkadaşı Menderes Samancılar ile Sinema Oyuncuları Meslek Birliği sosyal medya hesaplarından duyurdu. 69 yaşındaki sanatçı Aytaç Arman, kanser hastalığı nedeniyle bir süredir İstanbul Onkoloji Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.