‘’Kürdistan”da kazanacağız” diyen varsa beka sorunu var demektir !

GÜNDEM 28.02.2019 - 16:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1616+ kez okundu.
 

‘’Kürdistan”da kazanacağız” diyen varsa beka sorunu var demektir !

  Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Parti Müfettişi Sertan Duran, beka sorununun iyi anlaşılması gerektiğini belirterek, “Etrafımız yangın yeri. Ülkemizi de bu yangının içine çekmek istiyorlar. İşte bunun için liderimiz Devlet Bahçeli’nin ‘beka sorunu’ derken neyi anlatmak istediğini iyi anlamalıyız ve anlatmalıyız” dedi.  ÜLKE BÖLÜNDÜKTEN SONRA BELEDİYE BAŞKANI OLSAN NE OLUR? HDP Genel Başkanı Sezai Temelli'nin, 'Kürdistan’da biz kazanacağız. Batıda da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz' sözlerini anımsatan Duran, “Bu ülkede Kürdistan diye bir yer var mı? Ülke bölünme sürecine girerse asıl tehlike bu olur. Ülke elden gittikten sonra bireleri belediye başkanı olsa ne olur olmasa ne? Bu nedenle yerel seçimlerde milletimizin tercihi Cumhur İttifakı olmalıdır” diye konuştu.  CHP’Lİ BAŞKANLAR KAYNAKLARI PAŞKEŞ ÇEKTİ Seyhan Belediye Başkanı Millet ittifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ile CHP Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her iki ilçenin kaynaklarını heba ettiğini savunan Duran, “ ilçelerin kaynaklarını sırf Büyükşehir adayı olma durumunda şirin gözükmek adına başka ilçelere beş yıl boyunca peşkeş çektiler. Bu suçtur, yasal değildir” dedi.  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in dev afiş ve reklamlarının ilçe sınırı içindeki inşaat alanlarına asıldığını söyleyen Sertan Duran, “Acaba belediyenin imar verdiği, ruhsat verdiği yerlerde yükselen binaların etrafına neden Soner Çetin’in reklamları asılıyor. Müteahhitlere bunu neyin karşılığında yaptırıyor?” diye konuştu. HİZMETİ HÜSEYİN SÖZLÜ YAPTI Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Karataş’tan Tufanbeyli’ye, Yumurtalık’tan Pozantı’ya kadar hizmet götürdüğünü belirten Sertan Duran, “Adana’da susuz köyler vardı. Şimdi susuz köy kalmadı. İlçelere köprüler yapıldı, binlerce kilometrelik yollar yapıldı. Sözlü, kaynakları diğer belediye başkanları gibi peşkeş çekmedi, çektirmedi”dedi.   FOTO- MHP  Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Parti Müfettişi Sertan Duran, gazetemize  nezaket ziyaretinde bulundu ve önemli açıklamalar yaptı.

 

Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Parti Müfettişi Sertan Duran, beka sorununun iyi anlaşılması gerektiğini belirterek, “Etrafımız yangın yeri. Ülkemizi de bu yangının içine çekmek istiyorlar. İşte bunun için liderimiz Devlet Bahçeli’nin ‘beka sorunu’ derken neyi anlatmak istediğini iyi anlamalıyız ve anlatmalıyız” dedi. 
ÜLKE BÖLÜNDÜKTEN SONRA BELEDİYE BAŞKANI OLSAN NE OLUR?
HDP Genel Başkanı Sezai Temelli'nin, 'Kürdistan’da biz kazanacağız. Batıda da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz' sözlerini anımsatan Duran, “Bu ülkede Kürdistan diye bir yer var mı? Ülke bölünme sürecine girerse asıl tehlike bu olur. Ülke elden gittikten sonra bireleri belediye başkanı olsa ne olur olmasa ne? Bu nedenle yerel seçimlerde milletimizin tercihi Cumhur İttifakı olmalıdır” diye konuştu. 
CHP’Lİ BAŞKANLAR KAYNAKLARI PAŞKEŞ ÇEKTİ

Seyhan Belediye Başkanı Millet ittifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ile CHP Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her iki ilçenin kaynaklarını heba ettiğini savunan Duran, “ ilçelerin kaynaklarını sırf Büyükşehir adayı olma durumunda şirin gözükmek adına başka ilçelere beş yıl boyunca peşkeş çektiler. Bu suçtur, yasal değildir” dedi. 
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in dev afiş ve reklamlarının ilçe sınırı içindeki inşaat alanlarına asıldığını söyleyen Sertan Duran, “Acaba belediyenin imar verdiği, ruhsat verdiği yerlerde yükselen binaların etrafına neden Soner Çetin’in reklamları asılıyor. Müteahhitlere bunu neyin karşılığında yaptırıyor?” diye konuştu.
HİZMETİ HÜSEYİN SÖZLÜ YAPTI
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Karataş’tan Tufanbeyli’ye, Yumurtalık’tan Pozantı’ya kadar hizmet götürdüğünü belirten Sertan Duran, “Adana’da susuz köyler vardı. Şimdi susuz köy kalmadı. İlçelere köprüler yapıldı, binlerce kilometrelik yollar yapıldı. Sözlü, kaynakları diğer belediye başkanları gibi peşkeş çekmedi, çektirmedi”dedi.  
FOTO- MHP  Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Parti Müfettişi Sertan Duran, gazetemize  nezaket ziyaretinde bulundu ve önemli açıklamalar yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.