Karaisalı’da dönemin son meclis toplantısı yapıldı

GÜNDEM 07.03.2019 - 18:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1730+ kez okundu.
 

Karaisalı’da dönemin son meclis toplantısı yapıldı

  ADANA – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da belediye meclisi 2014 2019 döneminin son meclis toplantısını yaptı. Karaisalı Belediye Meclisi, 31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi son toplantısını Belediye Başkanı Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis salonundaki Mart ayı 2. olağan toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Saadettin Aslan, "“Bu gün, 2014 - 2019 döneminin son meclis toplantısını yapıyoruz. 5 yıl sizlerle birlikte çalıştık. Karaisalı'mıza hep birlikte güzel hizmetler yaptık. Bu bir bayrak değişimidir. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Ben, meclis üyesi arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemde bulunan bir madde komisyondan geldiği gibi oy birliğiyle kabul edildi. Meclisin sonunda ise Başkan Aslan, meclis üyelerine 5 yıllık hizmetleri için birer teşekkür plaketi takdim etti.

 

ADANA – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da belediye meclisi 2014 2019 döneminin son meclis toplantısını yaptı.

Karaisalı Belediye Meclisi, 31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi son toplantısını Belediye Başkanı Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis salonundaki Mart ayı 2. olağan toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Saadettin Aslan, "“Bu gün, 2014 - 2019 döneminin son meclis toplantısını yapıyoruz. 5 yıl sizlerle birlikte çalıştık. Karaisalı'mıza hep birlikte güzel hizmetler yaptık. Bu bir bayrak değişimidir. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Ben, meclis üyesi arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemde bulunan bir madde komisyondan geldiği gibi oy birliğiyle kabul edildi.

Meclisin sonunda ise Başkan Aslan, meclis üyelerine 5 yıllık hizmetleri için birer teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.