Ersa Yeni Mağazasını Adana’da Açtı

GÜNDEM 30.04.2019 - 12:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1522+ kez okundu.
 

Ersa Yeni Mağazasını Adana’da Açtı

    Türkiye ve dünyada çok sayıda sektörden kullanıcısının mobilya, tasarım, üretim, mimari ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ve yüksek kalitede çözümler sunan Ersa, İstanbul, Ankara, İzmir, İzmit ve Bursa’dan sonra en yeni mağazasını Adana’da açtı. Adana, Seyhan’da yer alan mağaza, Ersa’nın yönetici gruplarından operasyonel ürünlerine, koltuk ve kanepe serilerinden tamamlayıcı ürünlere ofis grubunun yanı sıra yaşam serisine dahil en yeni tasarımlarını ziyaretçilerine sunuyor.   1958 yılından bu yana teknolojik, yenilikçi ve çevreci bir tasarım ve üretim anlayışıyla Türkiye’de mobilya sektörünün öncülerinden biri konumuna yükselen ve bugün dünyanın 41 ülkesinde kullanıcısıyla buluşanErsa, İstanbul Altunizade ofis mağaza, Skyland HOM Design Center ev mağaza, Ankara OfficiumBeytepe ev ve ofis mağaza, İzmir, İzmit ve Bursa ofis mağazalarından sonra;en yeni mağazasını Adana’da açtı. Ersa, yeni mağazasıyla eğitimden sağlığa, finanstan telekomünikasyon ve ağırlama hizmetlerine çok sayıda farklı sektöre yönelik geliştirdiği ürünlerini Adana mağazasıyla Akdeniz bölgesine taşıyor. Ersa’nın Adana mağazası ofis kategorisinin yanı sıra “İyi Tasarımın 60 Yılı” konsepti çerçevesinde geliştirilen yeni yaşam serisine ait ürünlerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.   Bölgenin önemli mimari ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen Ersa Adana mağazası açılışında, Mimar Odil Eraslan ve Mimar Emir Mansuri, İç Mimar Mine Liman ve Atölye360 ekibi,Onan Yapı Kurucu Ortakları Onur Aktakas ve Anıl Andaç açılış davetine katılan isimler arasında yer aldı. Ersa Genel Müdürü Hasan Tici, İcra Kurulu Başkanı Eralp Ata ve Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata’nın konuklara eşlik ettiği açılışta Yalçın Ata,“Mobilya sektöründe 60 yılı aşan uzmanlık ve deneyimiyle Türkiye’nin en köklü firmalarından biri olan Ersa markası olarak, sektöre katma değeri yüksek yeniliklerle öncülük etmek ve 60 yıllık bu birikimi Türkiye ve dünyanın önemli noktalarına taşımak hedefiyle çalışmalarımızı hız kesmedensürdürüyoruz. Tüm diğer mağazalarımız gibi Adana mağazamız da en yeni serilerimizden ürünlerimizin sergilendiği bir satış noktası olmanın ötesinde; tasarım ve mimari alanlardan ekiplerle bir araya gelmeyi hedeflediğimiz buluşma noktamız olacak.” sözleriyle mağazanın oluşturulmasında benimsenen marka misyonunu konuklarla paylaştı.  

 

 

Türkiye ve dünyada çok sayıda sektörden kullanıcısının mobilya, tasarım, üretim, mimari ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ve yüksek kalitede çözümler sunan Ersa, İstanbul, Ankara, İzmir, İzmit ve Bursa’dan sonra en yeni mağazasını Adana’da açtı. Adana, Seyhan’da yer alan mağaza, Ersa’nın yönetici gruplarından operasyonel ürünlerine, koltuk ve kanepe serilerinden tamamlayıcı ürünlere ofis grubunun yanı sıra yaşam serisine dahil en yeni tasarımlarını ziyaretçilerine sunuyor.

 

1958 yılından bu yana teknolojik, yenilikçi ve çevreci bir tasarım ve üretim anlayışıyla Türkiye’de mobilya sektörünün öncülerinden biri konumuna yükselen ve bugün dünyanın 41 ülkesinde kullanıcısıyla buluşanErsa, İstanbul Altunizade ofis mağaza, Skyland HOM Design Center ev mağaza, Ankara OfficiumBeytepe ev ve ofis mağaza, İzmir, İzmit ve Bursa ofis mağazalarından sonra;en yeni mağazasını Adana’da açtı. Ersa, yeni mağazasıyla eğitimden sağlığa, finanstan telekomünikasyon ve ağırlama hizmetlerine çok sayıda farklı sektöre yönelik geliştirdiği ürünlerini Adana mağazasıyla Akdeniz bölgesine taşıyor. Ersa’nın Adana mağazası ofis kategorisinin yanı sıra “İyi Tasarımın 60 Yılı” konsepti çerçevesinde geliştirilen yeni yaşam serisine ait ürünlerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

 

Bölgenin önemli mimari ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen Ersa Adana mağazası açılışında, Mimar Odil Eraslan ve Mimar Emir Mansuri, İç Mimar Mine Liman ve Atölye360 ekibi,Onan Yapı Kurucu Ortakları Onur Aktakas ve Anıl Andaç açılış davetine katılan isimler arasında yer aldı. Ersa Genel Müdürü Hasan Tici, İcra Kurulu Başkanı Eralp Ata ve Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata’nın konuklara eşlik ettiği açılışta Yalçın Ata,“Mobilya sektöründe 60 yılı aşan uzmanlık ve deneyimiyle Türkiye’nin en köklü firmalarından biri olan Ersa markası olarak, sektöre katma değeri yüksek yeniliklerle öncülük etmek ve 60 yıllık bu birikimi Türkiye ve dünyanın önemli noktalarına taşımak hedefiyle çalışmalarımızı hız kesmedensürdürüyoruz. Tüm diğer mağazalarımız gibi Adana mağazamız da en yeni serilerimizden ürünlerimizin sergilendiği bir satış noktası olmanın ötesinde; tasarım ve mimari alanlardan ekiplerle bir araya gelmeyi hedeflediğimiz buluşma noktamız olacak.” sözleriyle mağazanın oluşturulmasında benimsenen marka misyonunu konuklarla paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.