GIDA SEKTÖRÜNÜN ÇUKUROVA BULUŞMASI SONA ERDİ

GÜNDEM 30.04.2019 - 12:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2746+ kez okundu.
 

GIDA SEKTÖRÜNÜN ÇUKUROVA BULUŞMASI SONA ERDİ

  TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası,  Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye Aşçılar Federasyonu ( TAFED ), Adana Gıda Toptancıları Derneği, Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan GURME 2019 Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı, 25–28 Nisan 2019 tarihleri arasında 11. kez TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Yöresel gıda ürünlerinin üretim ve işleme süreçlerinde ihtiyaç duyulan yeni malzeme ve teknolojilerin topluca sergilendiği Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı yurt dışından 68'e yakın satın almacıyı ağırlayarak bölgenin gıda turizminin hareketlenmesine katkı sağladı. Bu yıl Türkiye'nin uluslararası barkod kodu olan 869 rakamlı ürünlerle, markaların desteklenerek farkındalık oluşturmak amacıyla '869 Yerliyse Yeriz' sloganıyla düzenlenen GURME 2019 Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Çukurova Aşçılar Derneği’ne bağlı madalyalı aşçılar tarafından çeşitli aktiviteler, özel sunumlar ve yarışmalara 4 gün boyunca çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yaptı. Satınalma Profesyonelleri Zirve de Buluştu GURME 2019 Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda, gıda sektörü için yeni pazarların kapılarını aralamak amacıyla TUSAYDER (Satınalma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği) iş birliği ile 27 Nisan 2019 tarihinde Satın Alma Zirvesi düzenlendi. Düzenlenen zirvede alanında uzman konuşmacılar “Satın Alma da Dijitalleşme, Satın Alma 4.0, Tedarik Zinciri Yönetimi ve Maliyet Düşürme Projeleri” ve “Gıda Sektöründe İnovasyon, Sürdürülebilirlik ve Gıda Etiği” konularını anlattı.

 

TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası,  Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye Aşçılar Federasyonu ( TAFED ), Adana Gıda Toptancıları Derneği, Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan GURME 2019 Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı, 25–28 Nisan 2019 tarihleri arasında 11. kez TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Yöresel gıda ürünlerinin üretim ve işleme süreçlerinde ihtiyaç duyulan yeni malzeme ve teknolojilerin topluca sergilendiği Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı yurt dışından 68'e yakın satın almacıyı ağırlayarak bölgenin gıda turizminin hareketlenmesine katkı sağladı.

Bu yıl Türkiye'nin uluslararası barkod kodu olan 869 rakamlı ürünlerle, markaların desteklenerek farkındalık oluşturmak amacıyla '869 Yerliyse Yeriz' sloganıyla düzenlenen GURME 2019 Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Çukurova Aşçılar Derneği’ne bağlı madalyalı aşçılar tarafından çeşitli aktiviteler, özel sunumlar ve yarışmalara 4 gün boyunca çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yaptı.

Satınalma Profesyonelleri Zirve de Buluştu

GURME 2019 Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda, gıda sektörü için yeni pazarların kapılarını aralamak amacıyla TUSAYDER (Satınalma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği) iş birliği ile 27 Nisan 2019 tarihinde Satın Alma Zirvesi düzenlendi. Düzenlenen zirvede alanında uzman konuşmacılar “Satın Alma da Dijitalleşme, Satın Alma 4.0, Tedarik Zinciri Yönetimi ve Maliyet Düşürme Projeleri” ve “Gıda Sektöründe İnovasyon, Sürdürülebilirlik ve Gıda Etiği” konularını anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.