AOSB'DE ÜÇ YILDA 155 BİN FİDAN DİKİLDİ

GÜNDEM 06.05.2019 - 17:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2016+ kez okundu.
 

AOSB'DE ÜÇ YILDA 155 BİN FİDAN DİKİLDİ

  Doğal dengenin sağlanması, bireylere temiz, sağlıklı, bol oksijenli hava imkanı sunmasının yanı sıra, çevresindeki toksit ve radyoaktif havayı emmesi gibi sayısız faydaları bulunan ağaçlandırma çalışmalarını öncelikleri arasına alan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığınca, fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.   AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kara, Denetim Kurulu Üyesi Hilal Atilla Aksöz, AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar ve AOSB birim müdürleri ve çalışanlarının katıldığı Bölge sınırları içerisindeki Hacı Oğuz Cami civarındaki Park Alanı'nda düzenlenen fidan dikimi etkinliği şenlik havasında geçti.    Başkan Bekir Sütcü, “Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Başkanlığı olarak misyonumuz gereği çevreye ve doğaya dost projeler gerçekleştirmeye devam etmekteyiz. Bu çalışmalarımız neticesinde, 2008 yılında ülke genelindeki tüm organize sanayi bölgeleri içerisinde "En Çevreci OSB" yarışmasında ikincilik ödülü almış bulunmaktayız. En çevreci ve en yeşil organize sanayi bölgesi olma hedefimizden hareketle, Bölgemiz dahilinde son 3 yılda 155.000 adet fidan dikimi gerçekleştirilmiştir” dedi.    Yönetim Kurulu Başkanı Sütcü, "En Çevreci ve En Yeşil OSB" olmak adına bu yıl da ağaçlandırma çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.    

 

Doğal dengenin sağlanması, bireylere temiz, sağlıklı, bol oksijenli hava imkanı sunmasının yanı sıra, çevresindeki toksit ve radyoaktif havayı emmesi gibi sayısız faydaları bulunan ağaçlandırma çalışmalarını öncelikleri arasına alan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığınca, fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

 

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kara, Denetim Kurulu Üyesi Hilal Atilla Aksöz, AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar ve AOSB birim müdürleri ve çalışanlarının katıldığı Bölge sınırları içerisindeki Hacı Oğuz Cami civarındaki Park Alanı'nda düzenlenen fidan dikimi etkinliği şenlik havasında geçti. 

 

Başkan Bekir Sütcü, “Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Başkanlığı olarak misyonumuz gereği çevreye ve doğaya dost projeler gerçekleştirmeye devam etmekteyiz. Bu çalışmalarımız neticesinde, 2008 yılında ülke genelindeki tüm organize sanayi bölgeleri içerisinde "En Çevreci OSB" yarışmasında ikincilik ödülü almış bulunmaktayız. En çevreci ve en yeşil organize sanayi bölgesi olma hedefimizden hareketle, Bölgemiz dahilinde son 3 yılda 155.000 adet fidan dikimi gerçekleştirilmiştir” dedi.

 

 Yönetim Kurulu Başkanı Sütcü, "En Çevreci ve En Yeşil OSB" olmak adına bu yıl da ağaçlandırma çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.