Cem Şu’dan İl Müdürü Ataşbak’a Plaket

GÜNDEM 11.05.2019 - 12:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1698+ kez okundu.
 

Cem Şu’dan İl Müdürü Ataşbak’a Plaket

  Denizli Mithatpaşa Spor Kulübü Genel Koordinatörü Cem Şu, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı makamında ziyaret ederek plaket takdiminde bulundu. Ziyarette İl Müdürü Ataşbak’a, Kulüp Başkanının ve futbolcuların selam ve teşekkürlerini de ileten Cem Şu; “İl Müdürümüz Sayın Abdulkadir Ataşbak’a kulübümüz özelinde Adana sporuna vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı müteşekkiriz. İl Müdürümüz sayesinde amatör kulüplerimiz rakipleriyle rekabet etme imkânı buluyor. Ben bu plaketi yalnız Denizli Mithatpaşa Spor Kulübü adına değil, tüm Adana Amatör Spor Kulüpleri adına takdim ediyorum. Yoğun programlarının arasında zaman ayırıp bizi kabul ettiği için de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu. Cem Şu ayrıca, U19 takımlarının Adana Şampiyonluğunun ardından Hatay’da yapılan 1. Kademe Bölge Şampiyonasında da 1. olarak, Malatya’da düzenlenecek 2. Kademe şampiyonasına gitmeye hak kazandığını sözlerine ekledi. Ataşbak; “Tüm Branşlara Desteğimiz Devam Edecek” Plaketi alan İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, nezaketinden dolayı Şu’ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi. “Biz Adana’mızda spor yapan, spora katkı koyan tüm kulüplerimizin bu güne kadar yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz.  Denizli Mithatpaşa Spor Kulübümüzün U19 takımının başarısı bizleri mutlu etmiştir. Başarılarından dolayı Cem Hocamızın nezdinde futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”   

 

Denizli Mithatpaşa Spor Kulübü Genel Koordinatörü Cem Şu, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı makamında ziyaret ederek plaket takdiminde bulundu.

Ziyarette İl Müdürü Ataşbak’a, Kulüp Başkanının ve futbolcuların selam ve teşekkürlerini de ileten Cem Şu; “İl Müdürümüz Sayın Abdulkadir Ataşbak’a kulübümüz özelinde Adana sporuna vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı müteşekkiriz. İl Müdürümüz sayesinde amatör kulüplerimiz rakipleriyle rekabet etme imkânı buluyor. Ben bu plaketi yalnız Denizli Mithatpaşa Spor Kulübü adına değil, tüm Adana Amatör Spor Kulüpleri adına takdim ediyorum. Yoğun programlarının arasında zaman ayırıp bizi kabul ettiği için de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

Cem Şu ayrıca, U19 takımlarının Adana Şampiyonluğunun ardından Hatay’da yapılan 1. Kademe Bölge Şampiyonasında da 1. olarak, Malatya’da düzenlenecek 2. Kademe şampiyonasına gitmeye hak kazandığını sözlerine ekledi.

Ataşbak; “Tüm Branşlara Desteğimiz Devam Edecek”

Plaketi alan İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, nezaketinden dolayı Şu’ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi. “Biz Adana’mızda spor yapan, spora katkı koyan tüm kulüplerimizin bu güne kadar yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz.  Denizli Mithatpaşa Spor Kulübümüzün U19 takımının başarısı bizleri mutlu etmiştir. Başarılarından dolayı Cem Hocamızın nezdinde futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.