ASCE’DEN ÇALIŞANLARINA İFTAR YEMEĞİ

GÜNDEM 28.05.2019 - 16:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2838+ kez okundu.
 

ASCE’DEN ÇALIŞANLARINA İFTAR YEMEĞİ

  ASCE İnşaat A.Ş. çalışanları, Kurucu Başkan Abdulkadir Konukoğlu’nun verdiği iftar yemeğinde aileleriyle birlikte bir araya geldi.   Mutfak Sanatları Merkezi’nde düzenlenen yemeğe, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu, ASCE İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Uğur ve ASCE İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Arif Çağlı da katıldı.   ASCE İnşaat A.Ş. Kurucu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, yaptığı konuşmada, konuklarının Ramazanını kutladı ve aileleriyle birlikte sağlıklı bir ömür temenni etti.   İftar yemeği sırasında yapılan çekilişle 5 şanslı konuk altın kazandı.

 

ASCE İnşaat A.Ş. çalışanları, Kurucu Başkan Abdulkadir Konukoğlu’nun verdiği iftar yemeğinde aileleriyle birlikte bir araya geldi.

 

Mutfak Sanatları Merkezi’nde düzenlenen yemeğe, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu, ASCE İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Uğur ve ASCE İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Arif Çağlı da katıldı.

 

ASCE İnşaat A.Ş. Kurucu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, yaptığı konuşmada, konuklarının Ramazanını kutladı ve aileleriyle birlikte sağlıklı bir ömür temenni etti.

 

İftar yemeği sırasında yapılan çekilişle 5 şanslı konuk altın kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.