NAMUSLU GAZETECİ DAYAK YEDİ DİYE GERİ ADIM ATMAZ

GÜNDEM 28.05.2019 - 16:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2434+ kez okundu.
 

NAMUSLU GAZETECİ DAYAK YEDİ DİYE GERİ ADIM ATMAZ

Hem sağ kesimden hem sol kesimden saldırıya büyük tepki var. CHP Genel Başkanı Grup toplantısında gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’nin de aralarında bulunduğu gazetecilere yönelik saldırılara tepki gösterdi. Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı MHP’li Hüseyin Sözlü de Denizli’yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
      CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilere yönelik peş peşe yapılan saldırılara sert tepki gösterdi.   ÖLDÜRÜLMELERİ Mİ GEREK? Partisinin grup toplantısında gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’ye yapılan saldırıyı da kınayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Yakalanan tüm saldırganlar serbest bırakıldı. Saldırganların hapse girmesi için bu gazeteci arkadaşların öldürülmesi mi gerek?”dedi.   TEK TEK İSİMLERİNİ SAYDI Kılıçdaroğlu, “Yeni Çağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ’, Antalya’da İdris Özyol ve Ergin Çevik, Adana’da günlük yayın yapan Egemen Gazetesi kurucusu Hakan Denizli ve son olarak da Oda TV yazarı Sebahattin Önkibar saldırıya uğradı” diye konuştu.   GAZETECİ GERİ ÇEKİLMEZ Gazetecilere haber yaptı diye şiddet uygulayanların, bu şiddet sonrasında “Bir daha yazmaz, yazamaz. Geri çekilir” diye düşünmemesi gerektiğinin altını çizen Kemal Kılıçdaroğlu, “Namuslu bir gazeteci dayak yedi diye geri adım atmaz” dedi.   SERTİFİKA VERİN BARİ Gazetecilere saldırı yapıp yakalananların serbest kaldığını belirten CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Bir tweet attı diye 5-6 ay hapis yatanlar var. Gazeteciyi sopalarla dövenler serbest. Oldu olacak bir de iyi adam döver diye sertifika verin” diye konuştu.
Hem sağ kesimden hem sol kesimden saldırıya büyük tepki var. CHP Genel Başkanı Grup toplantısında gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’nin de aralarında bulunduğu gazetecilere yönelik saldırılara tepki gösterdi. Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı MHP’li Hüseyin Sözlü de Denizli’yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

 

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilere yönelik peş peşe yapılan saldırılara sert tepki gösterdi.

 

ÖLDÜRÜLMELERİ Mİ GEREK?

Partisinin grup toplantısında gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’ye yapılan saldırıyı da kınayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Yakalanan tüm saldırganlar serbest bırakıldı. Saldırganların hapse girmesi için bu gazeteci arkadaşların öldürülmesi mi gerek?”dedi.

 

TEK TEK İSİMLERİNİ SAYDI

Kılıçdaroğlu, “Yeni Çağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ’, Antalya’da İdris Özyol ve Ergin Çevik, Adana’da günlük yayın yapan Egemen Gazetesi kurucusu Hakan Denizli ve son olarak da Oda TV yazarı Sebahattin Önkibar saldırıya uğradı” diye konuştu.

 

GAZETECİ GERİ ÇEKİLMEZ

Gazetecilere haber yaptı diye şiddet uygulayanların, bu şiddet sonrasında “Bir daha yazmaz, yazamaz. Geri çekilir” diye düşünmemesi gerektiğinin altını çizen Kemal Kılıçdaroğlu, “Namuslu bir gazeteci dayak yedi diye geri adım atmaz” dedi.

 

SERTİFİKA VERİN BARİ

Gazetecilere saldırı yapıp yakalananların serbest kaldığını belirten CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Bir tweet attı diye 5-6 ay hapis yatanlar var. Gazeteciyi sopalarla dövenler serbest. Oldu olacak bir de iyi adam döver diye sertifika verin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.