İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GÜNDEM 29.05.2019 - 15:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2604+ kez okundu.
 

İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  Vali Mahmut Demirtaş, il genelindeki istihdam çalışmalarına yönelik değerlendirmelerin yapıldığı İl İstihdam Kurulu toplantısına katıldı. Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Demirtaş’ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ile İl İstihdam Kurulu üyeleri katıldı. İl istihdam politikaları ile il mesleki eğitim politikalarının görüşüldüğü toplantıda Prof. Dr. Azmi Yalçın tarafından bir sunum gerçekleştirilirken Vali Demirtaş, işsizlikle mücadelede başarılı olmak adına istihdamı arttırıcı tüm proje ve çalışmaları her zaman destekleyeceklerini belirtip ilgili kurum ve kuruluşların üzerlerine düşen görevi titizlikle yerine getireceklerine inancının tam olduğunu ifade etti. Kentteki istihdamı arttıracak çalışmalar ve mesleki eğitimler hakkında çeşitli değerlendirmelerin yapıldığı toplantı, gündem maddelerinin ele alınması ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

 

Vali Mahmut Demirtaş, il genelindeki istihdam çalışmalarına yönelik değerlendirmelerin yapıldığı İl İstihdam Kurulu toplantısına katıldı.

Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Demirtaş’ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ile İl İstihdam Kurulu üyeleri katıldı.

İl istihdam politikaları ile il mesleki eğitim politikalarının görüşüldüğü toplantıda Prof. Dr. Azmi Yalçın tarafından bir sunum gerçekleştirilirken Vali Demirtaş, işsizlikle mücadelede başarılı olmak adına istihdamı arttırıcı tüm proje ve çalışmaları her zaman destekleyeceklerini belirtip ilgili kurum ve kuruluşların üzerlerine düşen görevi titizlikle yerine getireceklerine inancının tam olduğunu ifade etti.

Kentteki istihdamı arttıracak çalışmalar ve mesleki eğitimler hakkında çeşitli değerlendirmelerin yapıldığı toplantı, gündem maddelerinin ele alınması ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.