Turaç’tan muhteşem organizasyon

GÜNDEM 12.06.2019 - 15:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1614+ kez okundu.
 

Turaç’tan muhteşem organizasyon

  Adana’nın önde gelen yerel sanatçılarından Ali Turaç (Yetim Ali) yeni bir etkinliğe daha imza atıyor. ‘’Muhteşem Sanatçılarla Dolu Gece’’ adını verdiği etkinlikte birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacak olan Ali Turaç, Adanalıları geceye katılmaya davet etti. Bugüne kadar 8 kaset yayınlayan, yaygın ve yerel TV’lerde program yapan Ali Turaç, kentimizin tanıtımına da önemli katkılar yaparken, geniş bir hayran kitlesine de ulaştı. 16 Haziran 2019 Pazar günü İnci Oteli Zümrüt Balo Salonu’nda gerçekleşecek olan geceye; Eyüp Han, Şahin Kendirci, Dilek Yenilmez, Ersin Ay, Erkan Doğuş, Mehmet Ali Kocaman, Zeynel Kuşçu ve Nehru’yu ağırlayacak olan Ali Turaç; “Yaz sezonuyla birlikte eğlence sektöründe de hareketli günler yaşanıyor. Adana’mız bu alanda önde gelen kentlerden biri. Sanat dünyamızda isim yapmış, Adana’yı geniş kitlelere tanıtmış, sesi ve duruşu ile birbirinden değerli olan sanatçılarla düzenleyeceğimiz bu gece, unutulmaz olacak. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Her biri kendi alanında başarılı olmuş ve geniş kitlere ulaşmış olan bu sanatçıları ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Adanalılar’ı da bu gecemize katılmaya davet ediyorum. Muhteşem Sanatçılarla Dolu Gece’miz uzun süre unutulmayacak” diye konuştu. Gecenin organizatörü Selahattin Onmaz olurken Kasetçi Kerim de bu geceye katkı koyan isimler arasında yer alıyor. Ali Turaç, gecenin davetiyelerinin büyük ilgi gördüğünü dile getirdi.

 

Adana’nın önde gelen yerel sanatçılarından Ali Turaç (Yetim Ali) yeni bir etkinliğe daha imza atıyor.

‘’Muhteşem Sanatçılarla Dolu Gece’’ adını verdiği etkinlikte birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacak olan Ali Turaç, Adanalıları geceye katılmaya davet etti.

Bugüne kadar 8 kaset yayınlayan, yaygın ve yerel TV’lerde program yapan Ali Turaç, kentimizin tanıtımına da önemli katkılar yaparken, geniş bir hayran kitlesine de ulaştı.

16 Haziran 2019 Pazar günü İnci Oteli Zümrüt Balo Salonu’nda gerçekleşecek olan geceye; Eyüp Han, Şahin Kendirci, Dilek Yenilmez, Ersin Ay, Erkan Doğuş, Mehmet Ali Kocaman, Zeynel Kuşçu ve Nehru’yu ağırlayacak olan Ali Turaç; “Yaz sezonuyla birlikte eğlence sektöründe de hareketli günler yaşanıyor. Adana’mız bu alanda önde gelen kentlerden biri. Sanat dünyamızda isim yapmış, Adana’yı geniş kitlelere tanıtmış, sesi ve duruşu ile birbirinden değerli olan sanatçılarla düzenleyeceğimiz bu gece, unutulmaz olacak. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Her biri kendi alanında başarılı olmuş ve geniş kitlere ulaşmış olan bu sanatçıları ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Adanalılar’ı da bu gecemize katılmaya davet ediyorum. Muhteşem Sanatçılarla Dolu Gece’miz uzun süre unutulmayacak” diye konuştu.

Gecenin organizatörü Selahattin Onmaz olurken Kasetçi Kerim de bu geceye katkı koyan isimler arasında yer alıyor. Ali Turaç, gecenin davetiyelerinin büyük ilgi gördüğünü dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.