Bayram Coşkusu M1 Adana AVM’de kutlandı

GÜNDEM 12.06.2019 - 15:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2628+ kez okundu.
 

Bayram Coşkusu M1 Adana AVM’de kutlandı

  M1 Adana Alışveriş Merkezi Ramazan Bayramı’nı  M1 Sahne’de 5 gün boyunca ziyaretçilerine  yaşattı! Adana’da 20 yıllık geçmişe sahip en köklü ve en güvenilir Alışveriş Merkezi M1 Adana, Ramazan Bayramı’nda ziyaretçilerine unutulmaz bir bayram yaşattı. Ramazan ayı boyunca her hafta birbirinden farklı etkinlikleriyle ziyaretçilerine kapılarını açan M1 Adana Alışveriş Merkezi, Ramazan Bayramı’nda da M1 Sahne’de 5 gün boyunca 5 farklı müzik grubu ile ziyaretçilerini ağırladı. ‘’ÖZGÜL, ALİCE, GRUP ES, SELÇUK KONUKSEVER ve MURAT EBİNÇ’’ M1 Sahne’de sahne alıp,  birbirinden farklı şarkıları seslendirdiler. Pop, Jazz&Blues, Rock gibi farklı müzik türlerini sergileyen  gruplar ziyaretçilerin de şarkılara eşlik etmesi ile birlikte keyifli anlara sahne oldu. Ziyaretçilerin yoğun ilgisinin gerçekleştiği konserlerde sanatçıların performansları müzik tutkunlarını doyasıya eğlendirdi.   M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü; Yalçın Öz, ‘’ M1 Merkez Adana Avm’de Ramazan ayı boyunca birbirinden farklı ve interaktif etkinlikler ile halkımızı buluşturduk. 200’ün üzerinde mağaza karması ile alışveriş ve eğlenenin Adana’daki adresi olan M1 Adana AVM Adana’da yıllardan bu güne fark yaratmaya devam ediyor. M1 Adana AVM Sahne’de müziğin keyfini farklı müzik grupları ile birlikte müzikseverler ile buluşturmaya devam edeceğiz. Tüm Adanalıların Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. ‘’  dedi.

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi Ramazan Bayramı’nı  M1 Sahne’de 5 gün boyunca ziyaretçilerine  yaşattı!

Adana’da 20 yıllık geçmişe sahip en köklü ve en güvenilir Alışveriş Merkezi M1 Adana, Ramazan Bayramı’nda ziyaretçilerine unutulmaz bir bayram yaşattı. Ramazan ayı boyunca her hafta birbirinden farklı etkinlikleriyle ziyaretçilerine kapılarını açan M1 Adana Alışveriş Merkezi, Ramazan Bayramı’nda da M1 Sahne’de 5 gün boyunca 5 farklı müzik grubu ile ziyaretçilerini ağırladı. ‘’ÖZGÜL, ALİCE, GRUP ES, SELÇUK KONUKSEVER ve MURAT EBİNÇ’’ M1 Sahne’de sahne alıp,  birbirinden farklı şarkıları seslendirdiler. Pop, Jazz&Blues, Rock gibi farklı müzik türlerini sergileyen  gruplar ziyaretçilerin de şarkılara eşlik etmesi ile birlikte keyifli anlara sahne oldu. Ziyaretçilerin yoğun ilgisinin gerçekleştiği konserlerde sanatçıların performansları müzik tutkunlarını doyasıya eğlendirdi.

 

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü; Yalçın Öz, ‘’ M1 Merkez Adana Avm’de Ramazan ayı boyunca birbirinden farklı ve interaktif etkinlikler ile halkımızı buluşturduk. 200’ün üzerinde mağaza karması ile alışveriş ve eğlenenin Adana’daki adresi olan M1 Adana AVM Adana’da yıllardan bu güne fark yaratmaya devam ediyor. M1 Adana AVM Sahne’de müziğin keyfini farklı müzik grupları ile birlikte müzikseverler ile buluşturmaya devam edeceğiz. Tüm Adanalıların Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. ‘’  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.