Özlem ile Emre ile nişanlandı

GÜNDEM 05.07.2019 - 15:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1765+ kez okundu.
 

Özlem ile Emre ile nişanlandı

  Sahile-Mehmet Tuluk’un güzeller güzeli kızları Özlem ile Hülya-İsmail Kızay ailesinin yakışıklı oğlu Emre Kızay, üniversite yıllarında tanıştığı ve gönlünü kaptırdığı Tuluk ailesinin güzel kızı Özlem Tuluk ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Ailelerinin de onayı alan genç çift yapılan muhteşem tören ile nişanlandı. Adana Havaalanı’nda görevli polis memuru Emre Kızay ile Edebiyat Öğretmeni Özlem Tuluk, için nişan töreni düzenlendi. Rüya Müzikhol’de yapılan nişan törenine, aile yakınları, sevenleri, dostları ve arkadaşları katıldı. Zılgıtlar eşliğinde salona giren Özlem-Emre çifti, alkış ve konfeti yağmuruna tutuldu. Genç çiftin yüzüklerini gelinin dayısı Ahmet Serin, “Hayırlı-uğurlu olsun” dilekleri ile taktı. İlk danslarını yapan çiftlere konuklar, “Birbirlerine çok yakışmışlar. Allah tamamına erdirsin” temennisinde bulundular. Eğlenmeyi ve oyunu seven davetli topluluğunun bulunduğu törende, konuklar her türlü müzik eşliğinde bol bol oynayarak, gecenin tadını çıkardı. Damadın babası İsmail Kızay, çaldığı davul şov ve söylediği birbirinden güzel şarkılarla salonu inletti ve gecenin daha da eğlenceli geçmesini sağladı. Özlem-Emre’nin mutlu gecelerine ortak olan konuklar, gelin ve damat ile bol bol oynayarak, pisti bir an olsun boş bırakmadılar. Güzel gecedeki maniler ve zılgıtlar bol alkış aldı. Evlatlarının bu güzel günlerini görmenin heyecanını yaşayan anne ve babaları, bu özel gecede kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerle tek tek ilgilenerek misafirperverliğin en güzel örneğini gösterdiler. Mutlulukları gözlerinden okunan Özlem ile Emre çiftini kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.  

 

Sahile-Mehmet Tuluk’un güzeller güzeli kızları Özlem ile Hülya-İsmail Kızay ailesinin yakışıklı oğlu Emre Kızay, üniversite yıllarında tanıştığı ve gönlünü kaptırdığı Tuluk ailesinin güzel kızı Özlem Tuluk ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Ailelerinin de onayı alan genç çift yapılan muhteşem tören ile nişanlandı.

Adana Havaalanı’nda görevli polis memuru Emre Kızay ile Edebiyat Öğretmeni Özlem Tuluk, için nişan töreni düzenlendi. Rüya Müzikhol’de yapılan nişan törenine, aile yakınları, sevenleri, dostları ve arkadaşları katıldı.

Zılgıtlar eşliğinde salona giren Özlem-Emre çifti, alkış ve konfeti yağmuruna tutuldu. Genç çiftin yüzüklerini gelinin dayısı Ahmet Serin, “Hayırlı-uğurlu olsun” dilekleri ile taktı. İlk danslarını yapan çiftlere konuklar, “Birbirlerine çok yakışmışlar. Allah tamamına erdirsin” temennisinde bulundular.

Eğlenmeyi ve oyunu seven davetli topluluğunun bulunduğu törende, konuklar her türlü müzik eşliğinde bol bol oynayarak, gecenin tadını çıkardı. Damadın babası İsmail Kızay, çaldığı davul şov ve söylediği birbirinden güzel şarkılarla salonu inletti ve gecenin daha da eğlenceli geçmesini sağladı.

Özlem-Emre’nin mutlu gecelerine ortak olan konuklar, gelin ve damat ile bol bol oynayarak, pisti bir an olsun boş bırakmadılar. Güzel gecedeki maniler ve zılgıtlar bol alkış aldı. Evlatlarının bu güzel günlerini görmenin heyecanını yaşayan anne ve babaları, bu özel gecede kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerle tek tek ilgilenerek misafirperverliğin en güzel örneğini gösterdiler.

Mutlulukları gözlerinden okunan Özlem ile Emre çiftini kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.