TEDAŞ DEPOSUNUN AKIBETİ NE OLDU?

GÜNDEM 04.08.2019 - 17:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1300+ kez okundu.
 

TEDAŞ DEPOSUNUN AKIBETİ NE OLDU?

  Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde, Atakent ile Çamlıbel mahallesi arasında kalan yaklaşık 10 dönümü bulan eski Tedaş deposu arsasının akıbeti merak ediliyor.  Yüreğir Eski Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ. Adana İl Müdürlüğü’ne bağlı Malzeme Yönetimi ve İkmal Müdürlüğü ambarına ait binaların yıkılarak buradaki eski araçların taşınmasının ardından arsanın boş halde belediyeye ‘dinlenme parkı’ yapılmak üzere devredilmesini istemişti.  KOCAİSPİR DEVAM ETTİRİR Mİ? Yüreğir Belediyesi’nin yeni başkanı Fatih Kocaispir’in bugün moloz yığınları ile mezbeleliğe dönüştürülen bu arsa ile çalışma yaptırıp yaptırmadığı bilinmiyor. Vatandaşlar, özellikle yaz aylarında bu civarda dinlenerek akşamları sohbet edecekleri bir park olmadığından yakınıyor.

 

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde, Atakent ile Çamlıbel mahallesi arasında kalan yaklaşık 10 dönümü bulan eski Tedaş deposu arsasının akıbeti merak ediliyor. 

Yüreğir Eski Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ. Adana İl Müdürlüğü’ne bağlı Malzeme Yönetimi ve İkmal Müdürlüğü ambarına ait binaların yıkılarak buradaki eski araçların taşınmasının ardından arsanın boş halde belediyeye ‘dinlenme parkı’ yapılmak üzere devredilmesini istemişti. 

KOCAİSPİR DEVAM ETTİRİR Mİ?
Yüreğir Belediyesi’nin yeni başkanı Fatih Kocaispir’in bugün moloz yığınları ile mezbeleliğe dönüştürülen bu arsa ile çalışma yaptırıp yaptırmadığı bilinmiyor. Vatandaşlar, özellikle yaz aylarında bu civarda dinlenerek akşamları sohbet edecekleri bir park olmadığından yakınıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.