EMEKLİLER, ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

GÜNDEM 05.09.2019 - 16:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2079+ kez okundu.
 

EMEKLİLER, ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

  Adana’da şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okutuldu. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Şubesi’nce, Tepebağ mahallesi Cemal Gürsel caddesi üzerindeki dernek binasında okutulan Kuran’ı  Kerim tilavetine üyeler ilgi gösterdi.  MİNNETLE ANIYORUZ Dernek Başkanı Seyfi H. İyiyürek, burada yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla şehitlerle hayatını kaybeden gazilerimizin ruhlarına Kur’an  okuttuklarını söyledi. İyiyürek, “Tüm imkânsızlıklara rağmen iman ve teslimiyetle 7 düvele karşı vatanımızı savunarak bağımsızlık mücadelelerinden zaferle ayrılan aziz ceddimizi başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Kıbrıs şehitlerimizi, 15 Temmuz şehitlerimizi, terör şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize de ömür boyu sağlık ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.  MUTLULUK DUYDUK  Yeni Cami İmamı Mehmet Karabulut, Kur’an-ı Kerim okunmadan önce şehitlik mertebesini anlatan bir konuşma yaptı. Karabulut, şehitlik mertebesindekilerin yeniden dünyaya gelip şehit olmak istediklerine vurgu yaptı. Okunan Yasin-i Şerif ve aşırların ardından şehit ve gaziler için dua yapıldı. Katılanlara, ayrıca tatlı ikram edildi. TÜED üyeleri, Kur’an okutulmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Şehit ve gazilerimize bu güzel memleketi bize bıraktıkları için dua ediyoruz. Allah rahmetini üzerlerinden esirgemesin” ifadelerini kullandı.

 

Adana’da şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okutuldu. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Şubesi’nce, Tepebağ mahallesi Cemal Gürsel caddesi üzerindeki dernek binasında okutulan Kuran’ı  Kerim tilavetine üyeler ilgi gösterdi. 
MİNNETLE ANIYORUZ
Dernek Başkanı Seyfi H. İyiyürek, burada yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla şehitlerle hayatını kaybeden gazilerimizin ruhlarına Kur’an  okuttuklarını söyledi. İyiyürek, “Tüm imkânsızlıklara rağmen iman ve teslimiyetle 7 düvele karşı vatanımızı savunarak bağımsızlık mücadelelerinden zaferle ayrılan aziz ceddimizi başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Kıbrıs şehitlerimizi, 15 Temmuz şehitlerimizi, terör şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize de ömür boyu sağlık ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 
MUTLULUK DUYDUK 
Yeni Cami İmamı Mehmet Karabulut, Kur’an-ı Kerim okunmadan önce şehitlik mertebesini anlatan bir konuşma yaptı. Karabulut, şehitlik mertebesindekilerin yeniden dünyaya gelip şehit olmak istediklerine vurgu yaptı. Okunan Yasin-i Şerif ve aşırların ardından şehit ve gaziler için dua yapıldı. Katılanlara, ayrıca tatlı ikram edildi. TÜED üyeleri, Kur’an okutulmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Şehit ve gazilerimize bu güzel memleketi bize bıraktıkları için dua ediyoruz. Allah rahmetini üzerlerinden esirgemesin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.