Nennioğlu: Sağlık çalışanlarının linç edilmesine izin vermeyeceğiz

GÜNDEM 26.09.2019 - 16:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1811+ kez okundu.
 

Nennioğlu: Sağlık çalışanlarının linç edilmesine izin vermeyeceğiz

  Adana’da Şehir Hastanesi’nde yaşanan sıra gecesine gelen tepkilerle soruşturma başlatılmasına Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu cevap verdi. Nennioğlu, “Hastane yemekhanesinde bir öğle vakti çalışanlara moral motivasyon için ayda bir defa yöresel yemekler veriliyor. Bu sırada Urfa yöresinin havalarının çalınmasına gelen tepkilere anlam veremedik” dedi.  EĞLENMEYE MÜZİK DİNLEMEYE HAKLARI YOK MU? Nennioğlu, yaptığı açıklamada, Adana Şehir Hastanesi’nde yemek şirketi tarafından her ay düzenlenen yöresel yemek tanıtım günleriyle sağlık personelinin  moral motivasyon depoladığını söyledi. Sağlık personelinin bazı haber sitelerince linç edildiğine dikkat çeken Nennioğlu, “Sağlık çalışanlarının ekonomik olarak maaşları ve döner sermayeleri azalmış, günaşırı nöbet tutar hale gelmişlerdir. Çocuklarından, eşinden  ve sevdiklerinden uzak kalırken  sağlık personelinin yemek yemeye, eğlenmeye, müzik dinlemeye, kahve içmeye hakkı yok yok mu?” diye sordu.  HİZMETLER AKSATILMADAN YÜRÜTÜLÜYOR Nennioğlu, şunları kaydetti:  “Şehir Hastaneleri çalışanları olarak hasta ve yakınlarına en yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmaya devam edilmektedir. Hastanemizde yüksek düzeyde hasta memnuniyeti olmaktadır. Hasta memnuniyetinin sürdürülebilir olması için bu hastalarımıza 7/24 hizmet veren sağlık çalışanlarımızın da özveri ile çalışan bir insan olduğu düşünülerek motivasyonu gerçekleştirilmelidir. Hasta ve yakınlarının girmediği, yüksek özveri ile gün içerisinde istirahat kullanmadan çalışan personellerimizin bir öğlen arasında yemek yerken insani bir eğlence ve renk getiren, çalışanlara farklı bir an yaşatan bu etkinliğin olumsuz bir şekilde medyada tanıtılması kasıtlı bir manipülasyondur.

 

Adana’da Şehir Hastanesi’nde yaşanan sıra gecesine gelen tepkilerle soruşturma başlatılmasına Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu cevap verdi. Nennioğlu, “Hastane yemekhanesinde bir öğle vakti çalışanlara moral motivasyon için ayda bir defa yöresel yemekler veriliyor. Bu sırada Urfa yöresinin havalarının çalınmasına gelen tepkilere anlam veremedik” dedi. 
EĞLENMEYE MÜZİK DİNLEMEYE HAKLARI YOK MU?
Nennioğlu, yaptığı açıklamada, Adana Şehir Hastanesi’nde yemek şirketi tarafından her ay düzenlenen yöresel yemek tanıtım günleriyle sağlık personelinin  moral motivasyon depoladığını söyledi. Sağlık personelinin bazı haber sitelerince linç edildiğine dikkat çeken Nennioğlu, “Sağlık çalışanlarının ekonomik olarak maaşları ve döner sermayeleri azalmış, günaşırı nöbet tutar hale gelmişlerdir. Çocuklarından, eşinden  ve sevdiklerinden uzak kalırken  sağlık personelinin yemek yemeye, eğlenmeye, müzik dinlemeye, kahve içmeye hakkı yok yok mu?” diye sordu. 
HİZMETLER AKSATILMADAN YÜRÜTÜLÜYOR
Nennioğlu, şunları kaydetti:  “Şehir Hastaneleri çalışanları olarak hasta ve yakınlarına en yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmaya devam edilmektedir. Hastanemizde yüksek düzeyde hasta memnuniyeti olmaktadır. Hasta memnuniyetinin sürdürülebilir olması için bu hastalarımıza 7/24 hizmet veren sağlık çalışanlarımızın da özveri ile çalışan bir insan olduğu düşünülerek motivasyonu gerçekleştirilmelidir. Hasta ve yakınlarının girmediği, yüksek özveri ile gün içerisinde istirahat kullanmadan çalışan personellerimizin bir öğlen arasında yemek yerken insani bir eğlence ve renk getiren, çalışanlara farklı bir an yaşatan bu etkinliğin olumsuz bir şekilde medyada tanıtılması kasıtlı bir manipülasyondur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.