Ceyhan, ‘Funda Avcı Toplum Merkezi’ açılıyor

GÜNDEM 14.10.2019 - 12:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1976+ kez okundu.
 

Ceyhan, ‘Funda Avcı Toplum Merkezi’ açılıyor

     Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı, Cey Grup (CEYNAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, sosyal sorumluluk üstlenerek Ceyhan’a ‘Toplum Merkezi’ kazandırdı. Ebediyete intikal eden annesi Funda Avcı için Ceyhan’da “Funda Avcı Toplum Merkezi”ni hayata geçiren ve açılışı ile birlikte teslimatını yapacak olmanın heyecanını yaşayan Ali Avcı, Ceyhan’daki açılışa tüm hemşehrilerini ve basın mensuplarını davet etti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’la birlikte Avcı ailesinin katılacağı açılışın 15 Ekim 2019 Salı günü saat 18.00’da yapılacağını hatırlatan Ali Avcı, merkez bünyesinde gençlere ve kadınlara önemli eğitim programları düzenleneceğini vurguladı. Gaziosmanpaşa, Ziya Gökalp Caddesi No.5 Ceyhan adresindeki “Funda Avcı Toplum Merkezi” 15 Ekim 2019 Salı günü saat 18.00’da geniş katılımlı davetli topluluğuyla açılacak.   FUNDA AVCI TOPLUM MERKEZİ AÇILIŞ VE TESLİM TÖRENİ: 15 EKİM 2019 SALI – SAAT 18.00 ADRES: Gaziosmanpaşa, Ziya Gökalp Caddesi No.5 Ceyhan-Adana  

 

 

 Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı, Cey Grup (CEYNAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, sosyal sorumluluk üstlenerek Ceyhan’a ‘Toplum Merkezi’ kazandırdı.

Ebediyete intikal eden annesi Funda Avcı için Ceyhan’da “Funda Avcı Toplum Merkezi”ni hayata geçiren ve açılışı ile birlikte teslimatını yapacak olmanın heyecanını yaşayan Ali Avcı, Ceyhan’daki açılışa tüm hemşehrilerini ve basın mensuplarını davet etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’la birlikte Avcı ailesinin katılacağı açılışın 15 Ekim 2019 Salı günü saat 18.00’da yapılacağını hatırlatan Ali Avcı, merkez bünyesinde gençlere ve kadınlara önemli eğitim programları düzenleneceğini vurguladı.

Gaziosmanpaşa, Ziya Gökalp Caddesi No.5 Ceyhan adresindeki “Funda Avcı Toplum Merkezi” 15 Ekim 2019 Salı günü saat 18.00’da geniş katılımlı davetli topluluğuyla açılacak.

 

FUNDA AVCI TOPLUM MERKEZİ AÇILIŞ VE TESLİM TÖRENİ:

15 EKİM 2019 SALI – SAAT 18.00

ADRES: Gaziosmanpaşa, Ziya Gökalp Caddesi No.5 Ceyhan-Adana

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.