Senin İçin Derneği’nden Mehmetçiğe destek

GÜNDEM 21.10.2019 - 13:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2147+ kez okundu.
 

Senin İçin Derneği’nden Mehmetçiğe destek

  Senin İçin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nüvit Dağtekin, Barış Pınarı Harekatı’na  tam destek verdiklerini söyledi.  Dağtekin, dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelerek Mehmetçiğe asker selamıyla destek verdi. Dağtekin, Türk ordusunun bölge ve dünya barışına katkı sağlayacağı Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere dua ettiklerini belirterek, ‘”Harekatın başarıyla son bulmasını, bölgeye huzur ve güven getirmesini temenni ediyorum. Allah bu harekatta görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Mehmetçiklerimizin yanındayız. Selam olsun Mehmetçiğimize. Selam olsun Türk bayrağına” dedi.

 

Senin İçin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nüvit Dağtekin, Barış Pınarı Harekatı’na  tam destek verdiklerini söyledi. 
Dağtekin, dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelerek Mehmetçiğe asker selamıyla destek verdi. Dağtekin, Türk ordusunun bölge ve dünya barışına katkı sağlayacağı Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere dua ettiklerini belirterek, ‘”Harekatın başarıyla son bulmasını, bölgeye huzur ve güven getirmesini temenni ediyorum. Allah bu harekatta görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Mehmetçiklerimizin yanındayız. Selam olsun Mehmetçiğimize. Selam olsun Türk bayrağına” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.