Optimum’da Alışveriş Keyfi Ziyafete Dönüşüyor

GÜNDEM 01.11.2019 - 14:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1448+ kez okundu.
 

Optimum’da Alışveriş Keyfi Ziyafete Dönüşüyor

    Optimum’da, Kasım ayı boyunca 300 TL ve üzeri alışverişlere AVM’de bulunan restoran ve kafelerde geçerli olacak 30 TL yüklü Troy Param Classic Kart hediye edilecek.     ADANA/ Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, Kasım ayı boyunca yapılacak alışverişler ziyafete dönüşecek. 300 TL ve üzeri alışverişlere AVM’de bulunan restoran ve kafelerde geçerli olacak 30 TL yüklü Troy Param Classic Kart hediye edilecek.   Göz alıcı mimarisi, seçkin marka karması, merkezi konumu, ulaşım kolaylığı, huzurlu, ferah ve güvenli ortamıyla kentin çekim merkezi olan Adana Optimum yeni bir kampanyaya daha imza atıyor.    Alışverişin yanı sıra Türk ve dünya mutfağının lezzetlerini tatmak isteyenlerin tercihi olan Optimum’un ziyaretçileri;  Kasım ayı boyunca geçerli olacak Troy Param Kart kampanyasıyla  alışverişlerini ziyafete dönüştürecek.    Hafta içi günlerde Optimum’u tercih edenler, yaptıkları 300 TL ve üzeri alışverişlerde AVM’de bulunan restoran ve kafelerde kullanabilecekleri 30 TL yüklü Troy Param Classic Kart kazanma şansı bulacak.    Kampanyadan faydalanmak isteyen Optimum ziyaretçilerinin yaptıkları alışverişi belgeleyen fiş ya da faturalarla danışma birimine başvurarak içinde 30 TL yüklü hediye kartlarını anında alabilecekler.  

 

 

Optimum’da, Kasım ayı boyunca 300 TL ve üzeri alışverişlere AVM’de bulunan restoran ve kafelerde geçerli olacak 30 TL yüklü Troy Param Classic Kart hediye edilecek.

 

 

ADANA/ Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, Kasım ayı boyunca yapılacak alışverişler ziyafete dönüşecek. 300 TL ve üzeri alışverişlere AVM’de bulunan restoran ve kafelerde geçerli olacak 30 TL yüklü Troy Param Classic Kart hediye edilecek.

 

Göz alıcı mimarisi, seçkin marka karması, merkezi konumu, ulaşım kolaylığı, huzurlu, ferah ve güvenli ortamıyla kentin çekim merkezi olan Adana Optimum yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. 

 

Alışverişin yanı sıra Türk ve dünya mutfağının lezzetlerini tatmak isteyenlerin tercihi olan Optimum’un ziyaretçileri;  Kasım ayı boyunca geçerli olacak Troy Param Kart kampanyasıyla  alışverişlerini ziyafete dönüştürecek. 

 

Hafta içi günlerde Optimum’u tercih edenler, yaptıkları 300 TL ve üzeri alışverişlerde AVM’de bulunan restoran ve kafelerde kullanabilecekleri 30 TL yüklü Troy Param Classic Kart kazanma şansı bulacak. 

 

Kampanyadan faydalanmak isteyen Optimum ziyaretçilerinin yaptıkları alışverişi belgeleyen fiş ya da faturalarla danışma birimine başvurarak içinde 30 TL yüklü hediye kartlarını anında alabilecekler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.