YAĞMUR, MENDERES’İ FELÇ ETTİ!

GÜNDEM 03.11.2019 - 17:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2128+ kez okundu.
 

YAĞMUR, MENDERES’İ FELÇ ETTİ!

  SAKİNE AYHAN  Adana’da Seyhan Baraj gölüne nazır Menderes Bulvarı sular altında kaldı. Kısa süren yağmurda trafiğe çıkanlar bulvardan geçerken zor anlar yaşadı. KISA SÜRDÜ ANCAK  Cuma akşamı aralıklar yağan yağmur, Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım çalışmalarından dolayı bulvarı çamur sularıyla doldurdu. ASKİ ekipleri, sular altında kalan yolu açmak için büyük mücadele verdi.  ZOR ANLAR YAŞADILAR  Kimi yemek ve eğlence merkezlerine gitmek, kimi ise evlerine ulaşmak için çaba gösteren sürücüler, yağmurla birlikte suyla dolan Menderes Bulvarı’nda araçlarıyla yol alırken zor anlar yaşadı.  ÇAMURLU SU BULVARA AKTI  Kısa süren yağmurun ardından suyla dolan Menderes Bulvarı’nın üst kısımlarında Büyükşehir Belediyesi bazı kısımlarda yol açma ve genişletme çalışmaları da sürdürüyor. Yağmur, yoldaki toprağı da bulvara sürükledi.

 

SAKİNE AYHAN 
Adana’da Seyhan Baraj gölüne nazır Menderes Bulvarı sular altında kaldı. Kısa süren yağmurda trafiğe çıkanlar bulvardan geçerken zor anlar yaşadı.
KISA SÜRDÜ ANCAK 
Cuma akşamı aralıklar yağan yağmur, Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım çalışmalarından dolayı bulvarı çamur sularıyla doldurdu. ASKİ ekipleri, sular altında kalan yolu açmak için büyük mücadele verdi. 
ZOR ANLAR YAŞADILAR 
Kimi yemek ve eğlence merkezlerine gitmek, kimi ise evlerine ulaşmak için çaba gösteren sürücüler, yağmurla birlikte suyla dolan Menderes Bulvarı’nda araçlarıyla yol alırken zor anlar yaşadı. 
ÇAMURLU SU BULVARA AKTI 
Kısa süren yağmurun ardından suyla dolan Menderes Bulvarı’nın üst kısımlarında Büyükşehir Belediyesi bazı kısımlarda yol açma ve genişletme çalışmaları da sürdürüyor. Yağmur, yoldaki toprağı da bulvara sürükledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.